costyy86 Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Sky 001 imprima negru cu rezultate nesatisfacatoare la toner transfer (vs foto). De imprimat imprima negru.Si 5L are o optiune eco mode; vezi sa fie pe off.Da este oprit eco-mode...dar calitatea prosta a tonerului...si daca imprim pe folie retroproiector ca sa afc cu metoda foto trebuie sa pun cel putin 2 coli daca nu 3... Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Si printata la imprimanta profi cu heavy black tot in dungi iese. Am imprimat la laser color cu negru din culori (4 straturi simultan).Folie ieftina,toner ieftin,tambur ieftin -ce draq,santem in Romania. Link spre comentariu
costyy86 Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 .Folie ieftina,toner ieftin,tambur ieftin -ce draq,santem in Romania.Aici ai dreptate , am incercat azi cu transfer de toner..si cel mai bine s-a transferat de pe autocolant...dar totusi parca este "casant" toneru...si nu se transfera tot....am incercat pe folie retro..nu se transfera aproape deloc..pe foto, si pe calc...dar de pe niciuna nu s-a transferat in totalitate..... Link spre comentariu
vasile eugen Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 am sa incerc me miine seara sa pun niste poze cu un cablaj care l-am facut cu autocolant,trasee facute cu sprint lay de 0.4mm. Link spre comentariu
diablero Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 am sa incerc me miine seara sa pun niste poze cu un cablaj care l-am facut cu autocolant,trasee facute cu sprint lay de 0.4mmScuze, despre ce autocolant este vorba? Vreau sa incerc si eu. Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 am sa incerc me miine seara sa pun niste poze cu un cablaj care l-am facut cu autocolant,trasee facute cu sprint lay de 0.4mmScuze, despre ce autocolant este vorba? Vreau sa incerc si eu.Hartia suport de la autocolant, cea care ramane dupa ce lipesti autocolantul. Este cam subtire, trebuie lucrat cu ea atent si pare "cerata". Si la transferul tonerului trebuie atentie sa nu se miste hartia, eventual lipita de cablaj cu ceva bucati de banda sau scotch.Din cateva incercari iti formezi mana si temperatura necesara. Eu unul foloseam aceeasi bucata de hartie si la 2-3 cablaje. Link spre comentariu
diablero Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Multumesc pentru raspuns, dar daca este vorba de transfer de toner nici in 100 de ani nu o sa il incerc, atat timp cat pot expune UV. Cred ca ar trebui sa abandonam amatorismul... Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Multumesc pentru raspuns, dar daca este vorba de transfer de toner nici in 100 de ani nu o sa il incerc, atat timp cat pot expune UV. Cred ca ar trebui sa abandonam amatorismul...Pai cam ce facem noi intra in domeniul amatorilor...... Dupa parerea mea calitatea circuitelor imprimate realizate prin metoda "transferului" este f. buna, comparativ cu metodele utilizate pe vremea "impuscatului"......cine nu-si aduce de "cablajele" facute cu smoala sau sigmaron. Dar deh...dupa gusturi si finante Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Ai uitat de oja si DUCO... Link spre comentariu
Vizitator einstein Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 am auzit ca se pot desena traseelesi si cu lac de unghii transparent si dupa ce se usuca corodat cu clorura ferica (pt traseele mai groase pt aparaturi de mare putere ) Link spre comentariu
Kuki Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 oja e lac de unghii, poate fi si colorat nu numa' transparent... Link spre comentariu
vasile eugen Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 dupa cum am spus atasez poze cu cablajul facut.Hirtia este asa cum va explicat GeoMar. Link spre comentariu
Flor Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Ma scuzati daca am postat unde nu trebuia sau daca subiectul a fost tratata deja si eu nu l-am vazut. Dar va asigur ca am sapat prin forum..Problema mea e urmatoarea: am gasit pe net o revista cu un cablaj scanat. Ca sa o "calc" evident ca mai intai ar trebui intarite cu negru traseele si partea dintre ele albita. Sa iei fiecare traseu/spatiu in parte e o treaba de chinez. Si consuma la timp..Parca cineva gasise o rezolvare mai rapiada. Adica importa materialul in (parca) Photoshop, apoi punea "pipeta" pe o zona, dadea o comanda si apoi totul devenea alb/negru, dupa cum era cazul.Din pacate nu mai gasesc pagina respectiva. Asa ca va rog sa ma ajutati. Imi e indiferent cu ce program voi lucra, Photoshop, Corell, conteza doar sa imi rezolv treaba, etc..Va multumesc anticipat pt bunavointa. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 nu mai gasesc pagina respectiva viewtopic.php?f=44&t=78658 Link spre comentariu
Flor Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Asta era. Uitasem. Multumesc frumos pt bunavointa.O bere se va ridica in sanatatea ta.Flor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum