Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

solutii pentru executarea circuitelor imprimate

Vizitator fumil

Postări Recomandate

Am cablaj cu fotorezist...singurul "elemet" ce imi lipseste este sursa de lumina..am de fapt si un bac cu droser dinacela cum erau de mult...nu stiu cam cati W are dar cred ca undeva la 250 in sus..si e prea mare si incood mai ales ca si droserul cantareste 5-6kg...

Link spre comentariu

Am vazut un filmulet pe Youtub..care mi-a placut..se poate achizitiona cele substante din romania? ca de facut acasa e destul de simplu...nu iti trebuie cine stie ce inafara de cutia UY..care oricum cine face cablaje foto o are.....

Filmuletul..

Ceva si mai Profesional....

Link spre comentariu
da asa ceva..dar vad ca stocul este epuizat..am cautat peste tot in romania si doar intr-un singur loc am gasit ceva flacoane mici de 20g 16 Lei ( si nu este UV)....linkul pus de "Andry"......Am gasit mai avantojos pe ebay...trei cuti a cate 100g cutia..de culori diferite..sau de aceiasi culoare ajunge sub 90lei cu transport inclus pana in Romania...destul de avantajos, zic eu...
Link spre comentariu

Tekro de unde crezi ca ia?

Da...dar nu zice nimic ca se usuca la UV.....poate au ceva de mai proasta calitate..chiar daca este ca aceea de pe ebay, la ei ca sa cumperi 100g..adica 5 flacoane...ajunge 80 lei..pe cand de pe ebay costa 70lei 300g + 16 lei transport...chiar daca dureaza si o luna transportul..merita asteptarea... :da
Link spre comentariu

Am o imprimanta HP Laserjet 5L..e veche deci e buna ca nu face economie de toner...dar se pare ca a fost facut refil cu un toner "prost" sau cu un toner care nu apartine HP...imprima mult spre gri...cei care aveti HP..ce toner a-ti folosit petru refil..un toner bun sa imprime negru nu gri..si sa fie si bun pentru cablaje cu metoda transfer de tonet.Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări