Vizitator tyc Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 @CPXFolosesc un HP4 si iese...nu cum sper dar poate mai trebuie sa umblu la temperatura.Daca spui ca casant,nu ramane,etc probabil ca e o combinatie nefericita intre toner prost si toner/imprimanta nepotrivit; nu am lucrat cu ML-uri,nu s-a plans lumea de ele,atata tot ca tonerul lor e mai fin( comparativ cu tonerul de HP),la curgere se comporta aprope ca un lichid. Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Profesorul tau avea dreptate. Gazul rezultat in urma corodarii cu acid azotic e foarte toxic. Gazul ilariant, cel care se folosea pentru anestezii sau ca drog recreational, e altceva si se obtine prin alte metode.Ma iertati. Am confundat oxidul de azot cu protoxidul de azot (gaz ilariant). Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 hei ,acum nu iti face mustrari de constiinta , important e sa se furnizeze informatii cat mai corecte Link spre comentariu
Valy86_86 Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Recomand metoda press and peel . Cateva idei pe http://electronistamator.wordpress.com/2011/08/11/fabricarea-circuitelor-imprimate-pcb/ Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 P@P numai pt THT , la SMT trebuie foto sau multa experienta cu laminorul. Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 cu ce se poate curata lacul fotosensibil de pe placa de cablaj,dupa ce a fost corodat cablajul?merge cu benzina? Link spre comentariu
nickrvl Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 cu ce se poate curata lacul fotosensibil de pe placa de cablaj,dupa ce a fost corodat cablajul?merge cu benzina?Cu benzina nu am incercat dar merge cu orice diluant sau acetona... Link spre comentariu
DexTer Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 unde gasesc folie retroproiector in bucuresti ?unde la librarii ?adresa,etcMultumesc Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 stiu ca la careffour avea Link spre comentariu
DexTer Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 o sa incerc ,am incercat la cora si real pana acum. Link spre comentariu
Vizitator msurmei Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Salut,Incerc metoda foto si folosesc o imprimanta laser (Lexmark X203N) cu formula de toner tot de la Lexmark.Problema este ca printul (trasee, pad-uri ...) nu iese compact. M-am jucat cu timpul de expunere, insa fara succes ( prea mic si nu se impresioneaza suficient ce trebuie - deci e posibil sa se faca scurt intre trasee apropiate, prea mare si se intrerup traseele fine)Problema am rezolvat-o provizoriu folosind doua foi de calc/folie.Voiam sa aflu care sunt imprimantele laser "de succes" , sau mai exact formule de toner potrivite, pentru metoda foto. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Salut,Incerc metoda foto si folosesc o imprimanta laser (Lexmark X203N) cu formula de toner tot de la Lexmark.Problema este ca printul (trasee, pad-uri ...) nu iese compact. M-am jucat cu timpul de expunere, insa fara succes ( prea mic si nu se impresioneaza suficient ce trebuie - deci e posibil sa se faca scurt intre trasee apropiate, prea mare si se intrerup traseele fine)Problema am rezolvat-o provizoriu folosind doua foi de calc/folie.Voiam sa aflu care sunt imprimantele laser "de succes" , sau mai exact formule de toner potrivite, pentru metoda foto.eu personal folosesc imprimanta inkjet , un singur strat de folie retroroiector cu desenul cablajului , expunere UV la 2minute si ies perfect trasee de pana la 0.2 Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Probabil ai imprimanta in modul 'eco'.Da-i un heavy/120% sau cum stie ea contrastul(cantitatea de toner depusa).Alea de succes sant cele profi,de la centrele de copiere sau cele color.Cu ce PCB lucri? Link spre comentariu
Vizitator msurmei Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Probabil ai imprimanta in modul 'eco'.Da-i un heavy/120% sau cum stie ea contrastul(cantitatea de toner depusa).Alea de succes sant cele profi,de la centrele de copiere sau cele color.Cu ce PCB lucri?Am folosit deja imprimanta la "darkest", care e de la 1 la 10 ca valori. Modul eco e pe off.Imprimantele de la birou dau cam acelasi rezultat , am incercat pe 2 feluri de HP, una din ele color.PCB-urile pe care le-am folosit pana acum sunt cele de la MegaUK. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 La imprimanta color seteaza sa faca negru din culori ; recunosti daca a facut dupa grosimea 'scrisului'.Daca nici asa nu iese,schimba folia pt laser. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum