Dr.L Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Exista laser JET? Stiam ca laserul e cu toner,deci fara jet,ca e praf Link spre comentariu
GeoMar Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Exista laser JET? Stiam ca laserul e cu toner,deci fara jet,ca e praf Vreau sa te contrazic, EXISTA, sau cel putin asa este denumita imprimanta de producatori.Uite un exemplu cu imprimanta mea: Deci EXISTA ? Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Cel putin ca nume exista,ca o fi doar marketingul (sa se potriveasca cu seria inkjet) sau e ceva mai interesanta tehnologia,cine stie Link spre comentariu
GeoMar Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Cel putin ca nume exista,ca o fi doar marketingul (sa se potriveasca cu seria inkjet) sau e ceva mai interesanta tehnologia,cine stie Corect, poate Marketingul, cine stie, eu unul sunt super-multumit de ea. Link spre comentariu
one Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Denumirea LaserJet este pur comerciala, in timp ce Apple de exemplu a numit tehnologia LaserWriter, HP a numit-o LaserJet, pentru a induce ideea de viteza, in America Jet inseamna si avion cu reactie.Nu exista jet de laser, in afara de cazul in care fascicul=jet.Imprimantele laser cred ca erau pe piata inaintea celor cu jet de cerneala. Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Am cumparat o imprimanta noua pntru cablaje deoarece cea veche numai mergea bine..dar acum am alta problema..tonerul nu mai adera la cupru :cry: ..oare de ce?..am pus calcatorul la temperatura maxima.. Link spre comentariu
godFather89 Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Poate nu e laser. Spune modelul imprimantei. Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 ia uite ce frumos Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Poate nu e laser. Spune modelul imprimantei.-> e laser: samsung ml1665...dar astea noi se pare ca sunt mai economice si tonerul este mai prost... :cry: ia uite ce frumos -> m-am gandit si la aceasta metoda dar cum imprimantele cu cerneala nedizolvabila in apa sunt scumpe am renuntat la idee.. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Tonerul...Samsug-urile au un toner fin,fa niste teste la timp,temperatura. Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Am facut(durata mica-mare,temperatura mica-mare,apasare mica-mare)..nu iese :cry: ..pana si cu hartie lucioasa de pe spatele foliei autocolante tonerul fuge de pe cablaj..e foarte casant...se sterge chiar si pe hartie daca dau cu unghia....sunt tare necajit :smt089 :smt088 :banghead: cu imprimanta veche cand avea tonerul original nu am avut asememnea probleme.. Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Imprimantele laser cred ca erau pe piata inaintea celor cu jet de cerneala. Tehnologia a aparut odata cu primele copiatoare, vezi istoria firmei Xerox. vedeti ca acel gaz degajat de acidul azotic este puternic cancerigen si este si foarte toxic eu cea ce va spun am invatat de la profuu de chimie in urma cu multi ani si de la inginerul care ne ajuta sa facem experimentele daca gresesc ceva ve rog sa ma corectatii Este un amestec de oxizi de azot ("gaz ilariant"). S-a folosit pe larg ca anestetic. Folosesc un incalzitor de acvariu termostatat care are la max 31C. Si merge pana se face soluti albastra (si dau cu bule,adica vibratorul de acvariu). Barbotarea cu aer ajuta sigur. Pe vremuri "imbunatateam" clorura obosita cu peroxid. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 multumesc de corectare, pe vremea cand eram in liceu aveam un profesor care zicea ca acel gaz este iritant si in plus si cancerigen eu chiar nu stiam cea ce spui domnia ta ca era folosit ca un anestezic in concluzie multe multumiri de dezgetarea creerului mult respect pentru toti cei ce ajuta pe acest forum Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Profesorul tau avea dreptate. Gazul rezultat in urma corodarii cu acid azotic e foarte toxic. Gazul ilariant, cel care se folosea pentru anestezii sau ca drog recreational, e altceva si se obtine prin alte metode. Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 gazul degajat este monoxid de azot , vedeti reactia acidului azotic cu cuprul , este o reactie de tip redox in care rezulta printre alte doua compusuri ( va las sa le gasiti voi) si monoxidul de azot Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum