Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

solutii pentru executarea circuitelor imprimate

Vizitator fumil

Postări Recomandate

...Dar trebuie sa mentionezi ca ai nevoie de folie de retroproiector,laser. .....

Gresit, putz zice ca nu are imprimanta laser, presupun ca are cu cerneala iar in acest caz pentru cerneala trebuie sa ceara, pe cea laser nu o sa reusesca sa imprime.Daca nu stie, folia pentru imprimanta cu cerneala e rugoasa la pipait se observa ca are un strat special pentru a adera cerneala, cea laser e lucioasa.
Link spre comentariu

...Dar trebuie sa mentionezi ca ai nevoie de folie de retroproiector,laser. .....

Gresit, putz zice ca nu are imprimanta laser, presupun ca are cu cerneala iar in acest caz pentru cerneala trebuie sa ceara, pe cea laser nu o sa reusesca sa imprime.Daca nu stie, folia pentru imprimanta cu cerneala e rugoasa la pipait se observa ca are un strat special pentru a adera cerneala, cea laser e lucioasa.
va salut eu folosesc hartie de imprimanta laser pe un canon mp250 inject si merge bine
Link spre comentariu

va salut eu folosesc hartie de imprimanta laser pe un canon mp250 inject si merge bine
In discutie este vorba despre "folie transparenta" nu despre hirtie.
Link spre comentariu

Eu am schimbat imprimanta,un Lexmark E320 care s-a defectat (uzura mare) cu un Samsung ML1917.La aceasta ori temperatura este ridicata la cuptor ori tonerul este de vina pentru ca nu adera pe cablaj.Am incercat foile de pliante pe care le foloseam si inainte si nu merge.Uneori foloseam la Lexmark E230 coperti de tehnium, ultimile aparitii.La imprimanta noua , coperta printata de tehnium a iesit cu basici!Cu E230 am printat si pe hartie de calc si pe folii transparente iar tonerul adera bine la calcat.A mai avut cineva astfel de probleme? :sparge:

Link spre comentariu

eu fac asa :Folosesc reviste de avon(traiasca prietena :da ) Au hartie super ok pentru cablaje..iese brici. imprimanta trebuie totusi setata pe thin paper - toner saver off - print quality best.dupa 5 minute de calcat bag cablaju in o oala de apa rece si il las cam 10 minute..apoi incep sa frec usor cu degetul pe cablaj ca sa indepartez hartia. ca solutie pentru corodare folosesc o clorura veche de vreo 2 ani incalzita.Ce pareri aveti despre b327?

Link spre comentariu

B lucreaza numai incalzita. Daca nu o aduci la 30C , de noua nu prea merge.Dintr-un pliculet se fac 300...500 ml solutie ; neamtul zice 300,polonezul 500 - pe care-l crezi?

Se poate dilua la 400 ml, nici la 300 ml ca neamtu, dar nici la 500 ml ca polonezul, la 400 ml ca romanul. :ras:

pe polonez ca neamtu are de unde ;)la 30'C e apa de ploaie dupa prima utilizare :rade: poate la 50'C sa faci 5 cablaje.

Asta asa este, intradevar dupa prima utilizare este "apa de ploaie". :da Nu am incercat cu ea incalzita, deocamdata, dar am sa experimentez si metoda asta. :freaza:
Link spre comentariu

incalzesc solutia cu niste rezistente ceramice dar le cam distrug (putere mica 2-4W)

la urmatorul cablaj o sa testez o rezistenta de letcon 24V (fara termocupla) pusa in paralel cu letcon de la statie (cu termocupla)

Posted Image

Link spre comentariu

Domnilor ,parerea mea ,asta cu clorura sau cu B327 este de gustibus,eu prefer B327 ,este transparenta si mai vad si eu ce se intimpla pe acolo si nu pateaza mini,spalator etc ,cert clorura tine mai mult ,dar nici sa zici ca B327 merge la 5 cablaje,poate daca sint format A5 ,eu asa la ochi zic ca 1 litru duce cam 2-3 formate A4 ,vara nu o incalzesc si din lene nu bag nici "bule" le mai scutur din cind in cind ,si acuma nici nu ma stresez sa le fac in 2min pe tur ca nu sint la formula 1 ,ce pot sa zic ca dizolv un pliculet-100g in 400ml apa.Costurile sint cam la fel pentru cele doua daca cumperi B327 la 500g de la ..alexandria.Acum fiecare face cum doreste ,va urez corodari intinse si dese!PS. din pacate nu mai gasesc clorura cuprica ,am avut 2litri de la IPRS-circuite si ma tinut vo 15 ani,fiind regenerabila cu acid clorhidric si apa oxigenata ,incalzita pe la 60-70 grade ,eeeee atunci sa vezi viteza .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări