Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

solutii pentru executarea circuitelor imprimate

Vizitator fumil

Postări Recomandate

Am cumpărat și eu de la mevarom folie Press-n-Peel.Nu am lucrat niciodată cu asa ceva,in colet am primit asa:Folie transparenta din material ca cel de la razeHârtie A4 subțire și inca o hârtie A4 normala.Nu știu pe care dintre acestea trebuie sa imiprim.Trebuie hârtia subțire A4 sa o pun in scaner și peste hârtie folia transparenta?

Link spre comentariu
wally_gatter

hartiile sunt pentru protectie.. folia se imprima cu imprimanta (cu toner obligatoriu) ,pe fata mata.. spor la munca si sa postezi poze cu ceea ce ai reusit sa faci :da

Link spre comentariu
wally_gatter

printeaza atunci pe oricare parte vrei tu , s-ar putea sa nu iasa la prima incercare, dar asta e . ar fi fost indicat sa ai detaliile tehnice ale foliei. dar din ce spui tu , cum ca are fetele identice, inseamna ca poti imprima pe care parte vrei tu

Link spre comentariu

Folia PNP de la mama ei este albastra! Pe fata pe care se tipareste are un strat albastru care se depune pe cablaj odata cu tonerul. Cine stie ce clone vinde firma respectiva.

Link spre comentariu

de banii aia iti cumparai folie autocolanta si foloseai suportul cerat, ies cablajele perfect chiar daca tonerul nu este de cea mai buna calitate. singurul dezavamtaj e ca unori o cam mototoleste si devine inutilizabila.

Link spre comentariu

Domnilor,ce umblati cu tot felul de folii care mai de care peel si pres,eu mai ma duc din cind in cind pe la conexelec si iau prospecte care sint "moca" ,cred ca au in jur de 160g/mp si secretul este sa gasesti un xerox cu toner bun si daca iti da si contrastul pe la 80% treaba este rezolvata,calci cu fierul la maxim ,lasi sa se raceasca si o baie in apa cu un pic de detergent si cam dupa 15min ,se desprinde aproape singur ,cost 20-30bani un A4 ,nici nu conteaza daca ratezi unul ,stergi cu toluen si reiei.Mai lasati-mi si mie niste prospecte :nas: Cel mai mult imi place faza cind trag la xerox si tanti ramine interzisa cind ii cer sa-mi traga pe prospect :ops Conteaza sa ai o matrita buna,de preferat o imprimanta laser,dar merge si un jet pe high.

Link spre comentariu

probabil manolo se refera la laserjet nu la inkjet. totusi de ce la imprimantele color nu prea merge treaba ? tonerul negru de la o imprimanta color contine ceva lucios.IoNuTx in acet topic exista tone de informatii si cred ca pusesem ceva poze cu foliile autocolante ( -> google)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări