Vizitator yo8tww Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Cred ca stii sa citesti...Vezi ca am specificat ce tonere am incercat...Eu doar vroiam sa intreb daca a mai patit cineva asa ceva in ultimul timp cu aceste folii... Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Se pare ca foliile tale sant compromise...'diverse imprimante'se poate spune de la cel putin 2 imprimante,asa ca mai bine enumarale;pe hartie pot scrie si cu toner chinezesc,de ce nu mergi la un copy center care are o imprimanta profi? Si nu, nu ai specificat ce tonere ai folosit;desigur tu sti ce tonere au fost. Link spre comentariu
Vizitator yo8tww Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Multumesc de raspuns...Am fost si la un centru specializat, cu scule profi, si tot degeaba..Mi-au spus ca , dupa ei, foliile ar fi incarcate electrostatic...Cit despre tonere, doua au fost originale de la mama lor (Samsung) pe imprimante cumparate de cateva zile avand cartusul original...Mai mult de atat, ce sa mai cer de la un toner?....Pe folii de retroproiector, totul iese ok, mai putin transferul...Contururile pad-urilor raman pe folie..ceva de ordinul 0,1mm.... Link spre comentariu
shebu_18 Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Poate nu ai aplicat destula presiune sau temperatura este prea joasa sau trebuie mai ridicata. Link spre comentariu
iora Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Poate nu ai aplicat destula presiune sau temperatura este prea joasa sau trebuie mai ridicata.Eu am patit sa se "topeasca" traselele ,daca am printat pe coala A4 pentru retroproiector. Pe hartie foto, acelasi desen a iesit mult mai bine, insa am observat si o calitate mai slaba a tonerului folosit, fata de alte printuri din trecut la aceiasi imprimanta la o tipografie.deci conteaza foarte mult calitatea tonerului si al suportului pe care se printeaza. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Incearca sa le descacarci...pune-le pe o tabla de OL pe rand;tabla sa fie legata la pamantare.Asa se descarca;daca o stergi bine,bine dupa aia, se incarca. Link spre comentariu
Vizitator yo8tww Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 @tyc...Da, cred ca asta e solutia...M-a surprins faptul sa se intample asa ceva, am mai lucrat cu folii de acest gen fara nici o problema...Oricum, cel mai bine mi-au iesit cablajele facute cu hartia suport de la etichete, cu laminatorul...Nu exista diferenta intre unul foto si unul facut cu laminatorul, presiunea constanta a rolelor e hotaratoare...ce-i traseu de 0.25, 0.25 ramane...Apropo, ati incercat cumva metalizari de treceri cu solutie de reparat parbrize? Am ajuns la faza asta cu experimentele, dupa ce am reusit sa execut si un solder-mask viabil pentru cablaje.Daca as avea si un aerograf,cred ca ar iesi super ok... Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Traseu de 0,25 = traseu de 0,25 mm latime;solder mask e pt productia in masa.Binenteles,arata montajul profi cu solder mask,pt asta viziteaza siteul asociat tekro,acolo am arata cum se utilizeaza produsele lor.Nu am incercat rtreceri cu soutie de parbrize,au chinezi traceri pe ebay;momentan lucrez numai pe o fata si SMD (fara gaurire). Link spre comentariu
Vizitator yo8tww Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Ai dreptate...Solder-mask-ul, chiar cu lacul de la tekro l-am facut...mai ramane solutia de aplicare uniforma a lui...In afara ca arata mai bine, ma ajuta mult la tssop-urile cu grid-ul de 0.65...Puntile intre pini au ramas de domeniul trecutului...Si eu lucrez cu smd-uri,dar a trebuit sa incep cu dublu placat din cauza planelor de masa...Am vazut pe un site cum facea un american,parca, treceri cu pasta de Ag..O sa incerc si eu , ca ma omoara lipitul a zeci de terminale in treceri... Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Pasta de argint e solubila cu apa=> U71.Trecerile se insereaza in gauri si se cositerosesc deodata cu celelate smd-uri. Link spre comentariu
Vizitator yo8tww Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Salut...Nu stiu daca pasta pe care o am e solubila cu apa...De fapt e bicomponenta, trebuie sa amestec din 2 "fiole" si apoi ,in decurs de o ora sa folosesc acest adeziv. O sa vad zilele astea ce iese... Link spre comentariu
Vivio Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Pasta de argint e solubila cu apa=> U71.Trecerile se insereaza in gauri si se cositerosesc deodata cu celelate smd-uri.Puteti da detalii mai multe? Inca nu am gasit o metoda ieftina de a realiza gauri metalizate in regim de amator Link spre comentariu
shebu_18 Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Asta ar fi o solutie: http://translate.google.com/translate?h ... 3Ft%3D7522 Asta ar fi unealta: http://www.holzmann-maschinen.at/images ... oerner.jpg Link spre comentariu
Vivio Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Multumesc mult. Din pacate gaura va avea o inaltime cam mare pt. ce doresc eu sa fac. Va trebui sa aranjez altfel cablajul. Link spre comentariu
shebu_18 Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Am gasit la obi nituri de inaltime mai mare, cam 10-13mm. La astea devine insa mai complicata prinderea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum