Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

solutii pentru executarea circuitelor imprimate

Vizitator fumil

Postări Recomandate

Vizitator tyc

Ce alternative de incalzire a cloruri avem ?

Cea mai simpla e cu rezistenta de acvariu(mie nu mi-a capat nici una desi nu le-am umplut );ar mai fi:incalzire pe plita,incalzire indirecta.In primul caz trebuie sa ai plita termostatata,iar in al doilea te certi cu bucatareasa si daca incalzesti apa pe fier de calcat,resou,...un picur de clorura daca pica pe vas,pe jos,pe vana,pe chiuveta,oriunde e scandalul ca si facut.La atelier ,picurul te priveste personal dar dupa un timp incepi sa vorbesti singur ,ca strop cu strop se face potop.
Link spre comentariu

eu puneam cablajele mai mici la corodat intr-un pet de 2 litri cu partea de sus decupata , si acesta la randul lui scufundat intr-o oala mai mare cu apa calda la vreo 85 grade celsius.. se corodeaza fte repede asa...

Link spre comentariu

Eu incalzesc clorura ferica la microunde, cam 1,5 min dupa care torn in cutia cu cablajeSe corodeaza destul de repede, daca este clorura noua cam in 8 min sunt corodateVasul de corodare(ultra secret) este o banala sticla de 0.5L probabil de saniuta mai veche :da , in care introduc cablajele in pozitie verticala si torn clorura incalzita la microunde cam la 75 grade, peste eleSa punem si 2 poze cu ingineria

Link spre comentariu

in ce pui clorura ferica cand o bagi la microunde?

al doilea te certi cu bucatareasa si daca incalzesti apa pe fier de calcat,resou,...un picur de clorura daca pica pe vas,pe jos,pe vana,pe chiuveta,oriunde e scandalul ca si facut.

nu lucrez niciodata cu clorura in casa am avut scandal numai cand a vazut sticlele...
Link spre comentariu

Eu cred ca tot de la "saniuta" merge bine,mai bagi un adaos de saniuta la corodare,si cum saniuta adevarata se facea si cu ceva acid azotic ,pentru "tarie" ,totul se explica :101

Link spre comentariu
Vizitator tyc

Solutia de B327 face presiune daca sta cateva zile...si fara caldura.Presiunea gazelor de echilibru e mica,iar daca sta 2 zile sau 2 saptamini,presiunea gazelor e tot aia.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator yo8tww

Buna seara...Am si eu o intrebare pentru cei ce folosesc folia TES200...Am cumparat zilele astea un set de 10 coli, dar spre surprinderea mea, tonerul nu adera corect la aceste folii.Se imprastie pe langa conturul traseelor,( ca o ceata), restul adunandu-se undeva spre centrul traseelor..Total aiurea pentru niste folii despre care se spune (cel putin in reclama) ca pot realiza trasee de 0,1 mm...Am incercat cu diverse imprimante cu diverse cartuse ( refill si originale ), dar degeaba...Parca s-ar electriza pe arii mult mai mari decat ale traseelor...Am incercat si cu folii de retroproiector , tonerul se depune perfect, dar transferul cam lasa de dorit...Conturul pad-urilor ramane pe folie, interiorul se depune.....Aveti vreo solutie pentru a putea utiliza foliile TES200?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări