Stefan Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 lasa culoarea naturala a placii, ca nu stranuta, daca nu ai lac verde (special). nu se recomanda utilizarea cernelurilor pe baza de apa + sacaz diluat in alcool ("se branzeste" ) cu pasta de pix eise mai bine insa trebuie omogenizata. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 cu pasta de pix eise mai bine insa trebuie omogenizata. offtopic: cu malaxorul pentru gleturi si lavabile Link spre comentariu
Vizitator lucian75 Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Salut.imi puteti spune si mie ce solutie imi propuneti ptr realizarea cablajului ptr cineva fara experienta? Stiti un tutorial undeva? Va multumesc. Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 un tutorial undeva? . http://thomaspfeifer.net/direct_toner_pcb.htm Link spre comentariu
ady_marinescu Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Sau cam aceeasi chestie, dar in romana: http://cncro.ro/lang/ro-ro/realizare-cablaje/ Link spre comentariu
bogdan546 Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 cine are detalii privind executia unei cuve pentru corodare asemanatoare cu aceasta ?(cum se construieste, rezistenta folosita ,etc) Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Vasul din sticla de 5mm lipita cu silicon, pompa de aer pentru recirculare si incalzirea de la acvarii. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Rezistentele alea de acvariu sant cu domeniu de reglaj al temperaturii potrivite pt corodare si developare. Link spre comentariu
manolo Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Nu stiu de ce va chinuiti cu un acvariu de sticla,greu si casant ,mai simplu este cu o cana din polietilena ca asta:[attachment=0]IMG_1084p.JPG[/attachment]Am gasit-o la un magazin cu fabuloasa suma de 5 lei, are 2 l capacitate ,are H=21cm ,L=13cm si l=9cm ,plus ca are si tzutzurug de scurgere. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Rezistenta de incalzire e cu ventuze si sticla ecomplect tranparenta si poti sa-l faci ingust asfel incat volumul total sa fie minim necesar. Pt o placa A6 cata solutie trebuie sa pui? Link spre comentariu
manolo Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Solutie 2l ,iar rezistenta se poate fixa de capac cu un oare ce ,solutia preincalzita zic eu .Asta este solutia aleasa de mine,si este doar o parere. Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Nu stiu de ce va chinuiti cu un acvariu de sticla,greu si casant ,mai simplu este cu o cana din polietilenaDaca-l confectionati din sticla, rezista mai bine la temperatura fara sa se deformeze, sunt si astfel de cuve pentru corodat din acrilat, dar are si alte ingrediente(cred ca fibra de sticla), in plus, daca-l confectionati singur, il puteti dimensiona cu deschidere mai mica, ceea ce inseamna, volum mai mic pentru aceiasi suprafata de corodat, deci mai putina clorura, timp mai scurt de incalzire.Ca produs finit este cam scumpa,http://www.conexelectronic.ro/produs.php?id=119753 deci merita construita. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Ala albastrui e persulfat si se comporta mai bine ca clorura+ ca nu pateaza...daca le cumperi,preturile pt cele doua solutii de corodat (persulfat vs clorura) e sensibil egal. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Ala albastrui e persulfat si se comporta mai bine ca clorura+ ca nu pateaza...daca le cumperi,preturile pt cele doua solutii de corodat (persulfat vs clorura) e sensibil egal. si mai scria acolo ca solutia aia albastra corodeaza uniform , iar marginile raman mai bine definite... Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Bun am inteles ca clorura ferica lucreaza mai repede la temperatura de 50 grade C si ca nu poate fi incalzita in recipiente din fier sau aliaje ale acestuia de aceea se folosesc recipiente din sticla de tip acvariu .... pentru incalzire cloruri ferice din acesta se foloseste un incalzitor de acvariu al carui corp din sticla se umple cu ulei de trafo si o pompade aer .... ce nu inteleg este rolul pompei de aer ... influenteaza vreunu din compusi aerului (oxigen (20,95%), bioxid de carbon (0,03%), si azot (78,09%) ) ??? Ce alternative de incalzire a cloruri avem ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum