Florian Ciobanu Postat Octombrie 26, 2016 Partajează Postat Octombrie 26, 2016 salutari, aveti careva o solutie practica de a repara rezistenta pentru dezaburire de pe luneta? Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Octombrie 26, 2016 Partajează Postat Octombrie 26, 2016 (editat) Editat Octombrie 26, 2016 de cata82 Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Se g?se?te solu?ie de reparat trasee conductive, au unii colegi ?i la Bazar.Mai ieftin? dec Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Octombrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2016 multumesc pentru informatii, un nume de solutie pe la bazar?, cred ca o sa command Loctite, am 2 trasee intrerupte exact in dreptul "ochilor" Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Octombrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2016 o sa-l contactez si pe Mircea sa vedem daca mai are Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Octombrie 28, 2016 Partajează Postat Octombrie 28, 2016 este o solutie provizorie.nu au o aderenta prea mare Link spre comentariu
allexx1968 Postat Octombrie 28, 2016 Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Buna Problema rezolvata de mine in epoca de Ceausescu. O lita de Cu 0,2 cositorita in prealabil,apoi cu letconul lipita pe luneta dintr-o singura miscare. Daca lipitura da gres se face o noua incercare,dar nu in acleasi loc. Am reparat peste 10 lunete in acest mod.Bineanteles totul curatat si decapat. Trebuie detectat locul unde este intrerupt traseul(in mod sigur nu sunt foarte multe trasee) si incercata refacerea lui.Am lipit inclusiv papuci pe luneta..La papuci procedeul este ceva mai complex. Daca e nevoie dau detalii. Cred ca mai simplu nu se poate si functioneaza. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 28, 2016 Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Materialul depus pt acele trasee rezistive de cele mai multe ori are la baza (si) pulbere de aluminiu.Am cositorit aluminiu,insa pe suport de geam securit n-am incercat.Cand aplici caldura e ca si cum ai lovi cu un cui in locul respectiv.In cel mai bun caz,imi inchipui ca acolo se putea face o lipitura rece,care in mod sigur nu e nici pe departe la fel de rezistenta(mecanic vorbind) ca pasta conductoare aplicata pt a compensa intreruperea.Am refacut si eu de putine ori traseu de luneta, cu argint coloidal,peste care am aplicat dupa intarire,rasina epoxi prin pensulare.Acelasi procedeu l-am folosit si la borna.Am fixat mecanic papucul pe luneta cu rasina epoxi,am aplicat argint coloidal pt traseu electric,dupa care l-am protejat cu alt strat subtire de rasina,aplicat prin pensulare.Aici e putin mai problematic pt ca trebuie asigurat curent mare prin noua conexiune,dar se poate.Banuiesc smacul care se vinde acum la seringa tot ceva pe baza de pulbere de argint este. Link spre comentariu
orgasmo Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 salutari, aveti careva o solutie practica de a repara rezistenta pentru dezaburire de pe luneta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum