nelutu Postat Octombrie 26, 2016 Partajează Postat Octombrie 26, 2016 (editat) Buna seara,sonorul functioneaza.Lipseste imaginea ,are doar trei sfere parca ar fi eclipse de luna, l apare pe ecran ,,No signal",daca ma poate ajuta cineva cu un sfat,multumesc. Editat Octombrie 26, 2016 de nelutu Link spre comentariu
bobo Postat Octombrie 26, 2016 Partajează Postat Octombrie 26, 2016 am avut eu unul cu toate planetele la un loc. cu tipul acele " planete " se vor mari si inmulti. displayul este . Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Octombrie 26, 2016 Partajează Postat Octombrie 26, 2016 Specifica?i mai multe detalii legate de tv cum ar fi placa de baza, sursa, display. Link spre comentariu
Vizitator bogdan70 Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Specificati absolut toate datele despre televizor,cod sursa,mainboard,t.kon,invertor...eventual si marimea la pantofi!Nu ajuta la nimic si nu te putem ajuta dar...sa fie acolo...! Este foarte greu sa ne dam seama din poze ca displayul a foist lovit! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 am avut eu unul cu toate planetele la un loc. cu tipul acele " planete " se vor mari si inmulti. displayul este . Dupa cum spune si colegu aici , nu este nimic de facut in acest caz display compromis, acele pete se vor mari si tot asa pina nu va mai avea imagine deloc Link spre comentariu
nelutu Postat Octombrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Buna ziua,azi m-am uitat mai atent la ecran,si se vede cele trei pete si cu tv oprit,este clar ca ecranul este kaput, sasiul este vestel 17MB11-1, schema se gaseste aici http://elektrotanya.com/seg_tv2700_vestel_17mb11_universum_sanyo_pp_tft_sm.pdf/download.html multumesc pentru interes si va doresc multa sanatate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum