sesebe Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Ce vrei sa alimentezi cu ea? Tot LED-uri? Pt LED-uri iti trebuie curent constant iar sursa asta nu cred ca se descurca bine in modul asta. Daca nu te intereseaza o anumita valoare de curent ca limita la iesire, cred ca o poti lasa asa cum este. Link spre comentariu
lucian14 Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Nu, e pentru un monitor LED, alimentatorul original era 24V 2,5A. Modelul asta de la DEL mi s-a parut foarte bun, nu se incalzea aproape de loc, si acum imi dau seama de ce: are PFC activ si redresare cu mosfeti. E bine sa aiba protectie la supracurent eficienta, nu e pentru mine si sa nu se lase cu artificii la vre-un scurt accidental. Nu am nici o incredere in alimentatoarele no name, se incalzesc rau, sigur nu tin mult si risti sa arzi si aparatul. La leduri de putere cele mai bune mi se par driverele in comutatie la 220V. La leduri de puteri mici merge cu sursa normala si rezistente de limitare. Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Eu am facut din alimentatoare de laptop incarcatoare auto modificind numai tensiunea iar curentul crestea fara sa umblu la setarea de curent max. deci eu zic ca poti sta linistit fara nici o modificare la curent. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum