stefanev Postat Aprilie 22, 2007 Partajează Postat Aprilie 22, 2007 Care imi poate recomanda un program de transformat formatul DVD-ului in avi. Am o nunta pe DVD-uri si vreau sa le pun pe CD. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
fulmoon Postat Aprilie 22, 2007 Partajează Postat Aprilie 22, 2007 Probabil o sa inceapa fiecare sa-si exprime parerea a propos de cel putin 100 de solutii, insa iti recomand un singur soft, la care m-am oprit dupa testarea a zeci de aplicatii similare. DVDFab Platinum v3.0.9.8 http://www.dvdfab.com/ Pentru "fix" te descurci. Succes! :yawinkle: Link spre comentariu
ph3e4r Postat Aprilie 22, 2007 Partajează Postat Aprilie 22, 2007 Stii fulmoon asta e idea sa vina fiecare cu o parere si un argument ca sa poate alege omu varianta care is se potriveste mai bine. Link spre comentariu
fulmoon Postat Aprilie 22, 2007 Partajează Postat Aprilie 22, 2007 ph3e4r, de acord cu tine, insa unii recomanda "dupa ureche".Eu recomand ceva ce am folosit in urma testelor, nu ca l-am auzit pe vecinul de scara ca vorbea cu vanzatoarea de la aprozar de nu stiu ce program.Daca tot sunt in domeniu, incerc sa ajut, nu sa incurc.Offtopic-urile nu le creez eu si nici nu-mi place sa fac prea multa polemica de dragul de a-mi toci buricele degetelor. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 23, 2007 Partajează Postat Aprilie 23, 2007 DVDFab am folosit si eu insa acum merg cu AoA DVD Ripper ca e facut ptr nepriceputi. :smt003 Link spre comentariu
stefanev Postat Aprilie 23, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2007 pana la urma am folosit ImTOO DVD Ripper,e excelent pentru ce imi trebuie. Il recomand pt cei care nu au de pierdut timp prin setari, calitatea este bunisoara. Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 seria imTOO am folosit-o si eu...buna cand te grabesti, si vrei o calitate medie... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum