misuraelectronic Postat Octombrie 30, 2016 Partajează Postat Octombrie 30, 2016 (editat) din nefericire pentru tine , but11apx -1200 nu este echivalent cu but11af --- asa cum corect ar fi trebuit sa scrii , in eventualitatea in care nu-ti era foame si , in concluzie , n-ai fi hapait pe nerasuflate litera u --- ... Editat Octombrie 30, 2016 de misuraelectronic Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 30, 2016 Partajează Postat Octombrie 30, 2016 stimati colegi este echivalent BUT11APX cu BT11AF ? Edit: Cred c? ai uitat semnul Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Octombrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2016 si atunci ce reomandati in ln locul lui but11apx Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 30, 2016 Partajează Postat Octombrie 30, 2016 ...KT838... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 31, 2016 Partajează Postat Octombrie 31, 2016 in postarile #49 si #50 se bat cimpii rau de tot . in afara de faptul ca nici unul din cele 2 tranzistoare nu merge corect ca echivalentul lui but11apx-1200 --- intrucit sint tranzistoare lente rau --- , ideea de a recomanda cuiva , oricui , tranzistoare rusesti nemilitare --- deci de uz civil , obisnuit --- fabricate pina in 1990 , astazi , in 2016 , deci dupa minim 26 de ani , este absolut puerila si chiar ridicola . singurul tranzistor in aceeasi capsula , care merge ca echivalent perfect al lui but11apx-1200 este bu1508ax . ps ... aviz bagatorilor in seama , care le place lor sa se bage in seama aiurea in tramvai pe forum ... o sa va indemn cu un citat aproximativ din O SCRISOARE PIERDUTA , a marelui CARAGIALE ... sa trecem la plebicist , stimabililor ! Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 31, 2016 Partajează Postat Octombrie 31, 2016 (editat) in postarile #49 si #50 se bat cimpii rau de tot . in afara de faptul ca nici unul din cele 2 tranzistoare nu merge corect ca echivalentul lui but11apx-1200 --- intrucit sint tranzistoare lente rau --- , ideea de a recomanda cuiva , oricui , tranzistoare rusesti nemilitare --- deci de uz civil , obisnuit --- fabricate pina in 1990 , astazi , in 2016 , deci dupa minim 26 de ani , este absolut puerila si chiar ridicola . singurul tranzistor in aceeasi capsula , care merge ca echivalent perfect al lui but11apx-1200 este bu1508ax . ps ... aviz bagatorilor in seama , care le place lor sa se bage in seama aiurea in tramvai pe forum ... o sa va indemn cu un citat aproximativ din O SCRISOARE PIERDUTA , a marelui CARAGIALE ... sa trecem la plebicist , stimabililor ! Editat Octombrie 31, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 31, 2016 Partajează Postat Octombrie 31, 2016 s-avem pardon , dar eu nu bat cimpii absolut deloc . eu am oferit varianta si corecta si viabila si gasibila a tranzistorului echivalent solicitat . dvs ce naiba i-ati oferit ca solutie ? 2 tranzistoare in capsule complet diferite de originala --- asta nu e atit de grav , desigur , dar baiul de-abia de-aici incolo urmeaza --- , dintre care unul este extrem de puturos --- adica are fall time mare comparativ cu originalul --- , iar celalalt este la fel de puturos si se gaseste dpv fizic doar prin muzee ... acum sa vedem , oare cine bate cimpii dintre noi 2 ... ? Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 31, 2016 Partajează Postat Octombrie 31, 2016 Hai Tovar??e,@bubu cred c?-l pune ca final de linii la un Tv Philips L9.2(presupun),a?a c? ambele tranzistoare indicate de mine vor func?iona... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum