Florinel TV Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Daca toate rezistentele si conzi sunt ok de pe linga tranzistor si nu vrea sa functioneze cu tranzistoru montat , atunci este jungla ciupita Acest defect nu lam avut deocamdata , cel care la avut stie cel mai bine daca este jungla ciupita la mine a fost doar o presupunere Link spre comentariu
catalin004 Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Am schimbat si jungla si facea la fel...poate ca erau ambele jungle duse..sa incerce Link spre comentariu
gigi56 Postat Octombrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Domnilor intre timp eri am schimbat si jungla o data cu tranzistorul T 507, si nici o schimbare este aceasi problema fara tranzistor lumineaza ecranul , care e cauza acestei problemei ?? . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Cauta tot pe cele 2 traseie ce duc catre jungla si vezi ce gasesti defect Link spre comentariu
gigi56 Postat Octombrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2016 (editat) am cautat ieri traseie care duc la pini procesorului cand am schimbat cele mentionate si nu s-a gasit nimic defect sunt bune . Editat Octombrie 27, 2016 de gigi56 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Fara treanzistoru ala functioneaza corect? daca da poti sal lasi asa ca nu se intimpla nimic Link spre comentariu
catalin004 Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Asta l-am intrebat si eu , la mine nu aparea OSD, de aceea am si renuntat la reparare... Link spre comentariu
neluelectron Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 De ce sa fie BVul defect daca apar linii orizontale pe tot ecranul? nu am fost atent cind a aspus ca apare linii la marirea screnului .... Link spre comentariu
gigi56 Postat Octombrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Buna ziua. Revin cu TV - ul de sus mentionat cu problema ca tubul nu lumineaza ,dupa cum am mentionat am dat jos T 507 / BC 858 si ecranul a luminat, iar acuma de trei ore este in functiune si functioneaza , mai este o mica problema in timpul functionari imaginea se unfla cam din 10 - 15 minute si apoi isi revine care poate fi cauza acestei problemei ?? .Asa ca va rog frumos pe dvs sa ma ajutati si la aceasta problema ce trebue sa verific sau sa inlocuesc sa nu se mai unfle imaginea in timpul functionari. Va multumesc. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 28, 2016 Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Cred ca se unfla din cauza acelui trenzistor , ca este pe ABL , si traful nu mai lucreaza in parametri normali , de obicei se unfla la imagine mai alba cind se dau reclame Link spre comentariu
gigi56 Postat Octombrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2016 - nu se unfla in alb, se unfla tota imaginea clara din partea stanga spre dreapta se deplaseaza putin ,si cu umbre tot de la stanga spre dreapta si isi revine - mentionez ca am montat tranzistorul T507 la loc dar am suspendat din montaj R106 TV - ul finctioneaza,dar cum am mentionat se unfla putin care ar fi cauza aceste probleme ???. Va multumesc. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 28, 2016 Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Atunci unfla imaginea din cauza rezistentei care ai scoso , acum am si eu in atelier un orion cu acest sasiu E1 si am scos trenzistoru smd T507 si unfla imaginea , la mine a fost cu softul corupt , acu ramine sa scot rezistenta sa vad daca unfla imaginea , daca vreti niste tensiunii verific pe sasiul asta si va comunic La dumn. ce valoare are R106? in schema este de 100omi , la mine la sasiu este o siguranta Link spre comentariu
gigi56 Postat Octombrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2016 (editat) - bine am inteles ,dar cum sa prcedez ? daca montez la loc R 106 NUU mai lumineaza ecranul se aude numai sunetul atunci urmeaza sa-l arunc daca nu este o solutie de rezolvare asi dori de la meseriasi avansati in reparatiea TV -urilor un sfat de rezolvare poate a intalnit si porblema pe care am mentionato la acest TV. Editat Octombrie 28, 2016 de gigi56 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 28, 2016 Partajează Postat Octombrie 28, 2016 - bine am inteles ,dar cum sa prcedez ? daca montez la loc R 106 NUU mai lumineaza ecranul se aude numai sunetul atunci urmeaza sa-l arunc daca nu este o solutie de rezolvare asi dori de la meseriasi avansati in reparatiea TV -urilor un sfat de rezolvare poate a intalnit si porblema pe care am mentionato la acest TV. Am intrebat ce valoare are R106 daca vrei ajutor , sa te pot ajuta , acum cind am un sasiu identic pe masa de lucru Scoate C106 din circuit si monteaza rezistenta la loc la mine este o rezistenta tip siguranta , posibil ca C106 sa dea la masa tensiunea Link spre comentariu
gigi56 Postat Octombrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2016 - da ! aceasta rezistenta este R106/100R ,conform schemei si pe placa la fel,si duce prin C106/100NF pina in pinul 49 procesor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum