Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema tv Ivory

Marian Iftode

Postări Recomandate

Buna seara! Am pe masa de lucru un tv Ivory dar nu am schema acestui tv color.Am cautat si pe Espec.ws sau pe Electronica-pt.com dar nici un rezultat.Am apelat si la dvs cu rugamintea de a-mi da o adresa de unde sa descarc schema,denumirea tipului de sasiu folosit in acest tip de tv.Va multumesc foarte mult!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian Iftode

4

• FLORIN IORDACHE

2

• Florinel TV

2

• zvasile

1

Top autori în acest subiect

D-le Z Vasile,am inteles regulile si va raspund ca uneori poate am gresit ca multi altii dealtfel,dar pe viitor voi corecta greselile facute,tinind cont si de faptul ca daca gaseam pe alte site-uri schema publicata,nu mai trimiteam erori si descarcam de pe acea pagina ceea ce ma interesa,poate tocmai de aceea toti cei ce fac pe acest site greseli eronate au la baza acest fapt.Lipsa unei documentatii sigure.Va multumesc pentru intelegere!

Link spre comentariu

Buna seara! Am pe masa de lucru un tv Ivory dar nu am schema acestui tv color.Am cautat si pe Espec.ws sau pe Electronica-pt.com dar nici un rezultat.Am apelat si la dvs cu rugamintea de a-mi da o adresa de unde sa descarc schema,denumirea tipului de sasiu folosit in acest tip de tv.Va multumesc foarte mult!

Domule,Marian,va rog sa nu va suparati,dar dvs trebuie sa ne spuneti si noua modelul tv-ului dvs....pentru ca asa sunt vreo 7-10 modele pentru tv-urile Ivory....

Iar daca nu gasiti modelul pe capacul tv-ului,atunci dati-ne chassis-ul sau componentele din tv-u...exemplu :procesorul , sursa, jungla, sunet etc... :reytre

O zi superba va doresc !!! Asteptam datele despre acest tv-u al dvs !!!

Link spre comentariu

D-le Iordache,de suparat nu sant,pentru ca nu am de ce.Am revenit cu ce m-ati rugat mai devreme,adica cu piesele din etajele principale si anume: Procesor:ST92195C7B1/MCM,Jungla:STV2246H,Vertical:TDA8174A,memorie:24C08A,Sunet:AN7522N.Va doresc succese in activitatea dvs!

Link spre comentariu

Va multumesc foarte mult pentru ajutorul dat.Este exact ceea ce-mi trebuie si ma apuc imediat de lucru.O zi plina de succese sa aveti!

Cind mai revii cu vreo problema si va trebuie schema dati mai multe detalii cu ai dat mai sus ca se rezolva mult mai repede si nu mai umplem vreo citeva paginii aiuria pentru o amarita de schema , Succes

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări