euvasile Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 (editat) Am de reparat o masina de spalat westwood 658 t undeva in deplasare si m-ar interesa cateva detalii despre placa programator in special ce integrat foloseste in sursa poate trebuie sa-l cumpar . Defectiune pocnitura in zona programator dupa care aparat mort. Nu gasesc pe nicaieri date despre acest aparat. Stima! Editat Octombrie 25, 2016 de euvasile Link spre comentariu
ervinen Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Am de reparat o masina de spalat westwood 658 t undeva in deplasare si m-ar interesa cateva detalii despre placa programator in special ce integrat foloseste in sursa poate trebuie sa-l cumpar . Defectiune pocnitura in zona programator dupa care aparat mort. Nu gasesc pe nicaieri date despre acest aparat. Stima! 90% procesor dus, din cauza de zavor sau pompa. Foarte rar se arde doar sursa ei (eu n-am intalnit sursa defecta la Vestel). Sursa este cu Viper12 smd. Link spre comentariu
euvasile Postat Octombrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2016 Multumesc! Mai mult ca sigur am sa renunt, mai ales ca este inafara orasului! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum