hpavictor Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 E clar , avantajul imens este ca nu mai trebuie intrefier .. Oare cu ce dezavantaje vine la " pachet " ? Merge si la puteri mai mari ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 (editat) Victor poate g?si astfel de documenta?iischema ingenioas? Editat Octombrie 25, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2016 R?spunsul la joase este absolut incredibil ( -1dB la 30 Hz ) .Conform calculelor , pentru un r?spuns identic la joase , un trafo pentru SE este de patru ori mai mare dec Link spre comentariu
TON Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 (editat) Foarte interesant conceptul ,merita o aprofundare ,avantajele sunt evidente rugam pe domnul Lazaroiu sa ne lumineze si cum a specificat Victor o versiune mai strong cu 300B sau KT88;EL34 daca si ce se poate obtine ,pe o sectiune relativ mica fata de clasicul SE. Editat Octombrie 25, 2016 de TON Link spre comentariu
TON Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 (editat) Vino cu o explicatie la obiect Victor atit cit te taie capul nu doar cat sa faci postari fara numar ,exemplu : ce rol are tr out 2 in schema ,ce efect ,ce intoarce !?? dar hai spune tu ,sa nu-ti iau vorba din gura ! Editat Octombrie 25, 2016 de TON Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Am rug?mintea s? fii mai respectuos c Link spre comentariu
Vizitator DumitruF Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 (editat) Am rug?mintea s? fii mai respectuos c Editat Octombrie 25, 2016 de DumitruF Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Knauf74, d? fuga repede pe forumul t?u , cu mine nu ?in provoc?rile . Sper c? ?ti?i de glum? ?i v? invit s? adopta?i o atitudine zen . Ca de obicei,scrii o ditamai fraza fara a spune nimic. Mai mult,eviti un raspuns concret la o intrebare directa si corect formulata.Eu nu stiu raspunsul si nu mi-e rusine s-o recunosc,dar cand te vad ca defilezi cu o ditamai semnatura pe care scrie ca cand faceai d'astea,altii se bucurau de venirea soldatilor pe ulita,lasi o impresie jalnica.Nu stii decat sa te caci pe tine si sa te dai grande . Da-te-n spanac de aci cu aburelile tale. Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 (editat) Am rug?mintea s? fii mai respectuos c Editat Octombrie 25, 2016 de sesebe Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2016 E posibil " in extremis " dar este o excep?ie uluitoare , nu o regul? . Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Eu n-as zice ca este chiar o exceptie: https://www.google.ro/search?q=rotarywoofer&rlz=1C1OPRB_enRO567RO567&espv=2&biw=1600&bih=1094&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwij_c212vbPAhXDEiwKHRmkBvwQ_AUIBigB Intradevar putini au asa ceva acasa (iar in RO nu stiu pe nimeni). Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Oricum nu era fabricat in 1960 ... cel mai mare difuzor al epocii era de 30" , fabricat de Electrovoice modelul EV 30W 45243 .Difuzoarele nu sunt totu?i tema principal? a acestui subiect , s? revenim la amplificatoare . Link spre comentariu
R2R Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Realitatea mea proprie si personala: nu inteleg cum functioneaza si pace! Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Eu Link spre comentariu
Mikrosha Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Trafu de sus scoate diferenta canalelor, pe unu (a-b) pe celalalt -(a-b). Trafu de jos scoate suma canalelor, pentru ca curentul ambelor canale trece prin el deci (a+b). Deci la iesire se va obtine pe un canal (a+b)-(a-b)=2b si pe celalalt (a+b)+(a-b)=2a. Daca curentii is la fel n-avem nevoie de intrefier la transformatorul de sus. Dar jos tot e nevoie de intrefier ca duce DC pentru ambele canale si se satureaza! LE: Da. Ce-a zis si Victor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum