Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Black Magic or not ?

hpavictor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hpavictor

12

• sesebe

3

• TON

3

• R2R

1

Top autori în acest subiect

Foarte interesant conceptul ,merita o aprofundare ,avantajele sunt evidente rugam pe domnul Lazaroiu sa ne lumineze si cum a specificat Victor o versiune mai strong cu 300B sau KT88;EL34 daca si ce se poate obtine ,pe o sectiune relativ mica fata de clasicul SE.

Editat de TON
Link spre comentariu

Vino cu o explicatie la obiect Victor atit cit te taie capul nu doar cat sa faci postari fara numar ,exemplu : ce rol are tr out 2 in schema ,ce efect ,ce intoarce !?? dar hai spune tu ,sa nu-ti iau vorba din gura !

Editat de TON
Link spre comentariu

Knauf74, d? fuga repede pe forumul t?u , cu mine nu ?in provoc?rile . Sper c? ?ti?i de glum? ?i v? invit s? adopta?i o atitudine zen .

Ca de obicei,scrii o ditamai fraza fara a spune nimic. Mai mult,eviti un raspuns concret la o intrebare directa si corect formulata.Eu nu stiu raspunsul si nu mi-e rusine s-o recunosc,dar cand te vad ca defilezi cu o ditamai semnatura pe care scrie ca cand faceai d'astea,altii se bucurau de venirea soldatilor pe ulita,lasi o impresie jalnica.Nu stii decat sa te caci pe tine si sa te dai grande . Da-te-n spanac de aci cu aburelile tale.

Link spre comentariu

Oricum nu era fabricat in 1960 ... cel mai mare difuzor al epocii era de 30" , fabricat de Electrovoice modelul EV 30W 45243 .Difuzoarele nu sunt totu?i tema principal? a acestui subiect , s? revenim la amplificatoare .

Link spre comentariu

Trafu de sus scoate diferenta canalelor, pe unu (a-b) pe celalalt -(a-b). 

Trafu de jos scoate suma canalelor, pentru ca curentul ambelor canale trece prin el deci (a+b).

Deci la iesire se va obtine pe un canal (a+b)-(a-b)=2b si pe celalalt (a+b)+(a-b)=2a. 

Daca curentii is la fel n-avem nevoie de intrefier la transformatorul de sus. Dar jos tot e nevoie de intrefier ca duce DC pentru ambele canale si se satureaza!

LE: Da. Ce-a zis si Victor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări