Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

USB to serial port converter cable

vergil

Postări Recomandate

Daca nu am postat unde trebuie , rog moderatorul sa-l mute .

Am cumparat asa ceva .post-177837-0-15837200-1477376717_thumb.png

Pe plic scrie ca in titlu , in plus pe plic mai scrie .

include windows 

interfata USB 2.0

conector: USB A plug &DB9M

Cipset : PL2303

Am un programator ponyprog , care daca il conectez la calculator , pe conectorul DB9 ,  functioneaza perfect .

Intre timp am luat un laptop , si as dori sa- fac functional pe acesta , numai ca nu reusesc sub nici o forma .

Driverul l-am instalat dupa cd-ul lui de instalare . In gandire mea , sa nu fi luat ?eapa .

Atasez si ce spune in cd-ul de instalare numai ca eu nu prea inteleg cum se ajunge la treburile alea din document . Precizez ca am windows in limba romana . 

USB TO RS232 Cable for iMAC user's manual.doc

Poate ma ajuta cineva  sa-l fac functional , sau sa renunt .

Va multumesc .

Editat de vergil
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vergil

3

• Florinel TV

3

• FLORIN IORDACHE

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca aveti programator AD-MEMO1 atunci nu merge , eu am cumparat si eu mai demult si cu cd de instalare a driverului nu a functionat , asa ca am cautat penet am gasit un driver lam instalat si a mers dar foarte greu la o memorie gen 24C08 trebuia sa astept cam 30 de minute si am renuntat daca mai dadea si o eroare trebuia sa mai astept inca 30 minute , asa ca nu se merita , si miam cumparat alte programatoare cum ar fi Postal AVR3 , TL866 si RT809F , care merg pe usb foarte bune

A uitam aceste cabluri sunt pentru imprimante care merg destul de bine la imprimante mai vechi cu acest port

Link spre comentariu

M-am suparat si m-am dus cu totul la un centru de reparatii calculatoare . Exact acelasi lucru mi sa spus 

In concluzie , am luat ?eapa ....atentie la tampeniile astea .

Baietii astia mi-a zis ca

Link spre comentariu

Mai bine cumparati un programator postal avr 3 la 100 ron si este ok ca si pret si ca calitate

Da,da asa este,are perfecta dreptate colegul, Florin.  :reytre

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări