vergil Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 (editat) Daca nu am postat unde trebuie , rog moderatorul sa-l mute . Am cumparat asa ceva . Pe plic scrie ca in titlu , in plus pe plic mai scrie . include windows interfata USB 2.0 conector: USB A plug &DB9M Cipset : PL2303 Am un programator ponyprog , care daca il conectez la calculator , pe conectorul DB9 , functioneaza perfect . Intre timp am luat un laptop , si as dori sa- fac functional pe acesta , numai ca nu reusesc sub nici o forma . Driverul l-am instalat dupa cd-ul lui de instalare . In gandire mea , sa nu fi luat ?eapa . Atasez si ce spune in cd-ul de instalare numai ca eu nu prea inteleg cum se ajunge la treburile alea din document . Precizez ca am windows in limba romana . USB TO RS232 Cable for iMAC user's manual.doc Poate ma ajuta cineva sa-l fac functional , sau sa renunt . Va multumesc . Editat Octombrie 25, 2016 de vergil Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Daca aveti programator AD-MEMO1 atunci nu merge , eu am cumparat si eu mai demult si cu cd de instalare a driverului nu a functionat , asa ca am cautat penet am gasit un driver lam instalat si a mers dar foarte greu la o memorie gen 24C08 trebuia sa astept cam 30 de minute si am renuntat daca mai dadea si o eroare trebuia sa mai astept inca 30 minute , asa ca nu se merita , si miam cumparat alte programatoare cum ar fi Postal AVR3 , TL866 si RT809F , care merg pe usb foarte bune A uitam aceste cabluri sunt pentru imprimante care merg destul de bine la imprimante mai vechi cu acest port Link spre comentariu
vergil Postat Octombrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2016 M-am suparat si m-am dus cu totul la un centru de reparatii calculatoare . Exact acelasi lucru mi sa spus In concluzie , am luat ?eapa ....atentie la tampeniile astea . Baietii astia mi-a zis ca Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Mai bine cumparati un programator postal avr 3 la 100 ron si este ok ca si pret si ca calitate Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Mai bine cumparati un programator postal avr 3 la 100 ron si este ok ca si pret si ca calitate Da,da asa este,are perfecta dreptate colegul, Florin. Link spre comentariu
vergil Postat Octombrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Merge pe USB ? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Merge pe USB ? Da,da pe Usb funtioneaza... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Uite il puteti cumpara de aici http://www.elforum.info/topic/77190-kit-progamator-eeprom-postal-avr-pe-usb-si-kit-super-multi-tester/page-126?hl=taxdoru Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum