franzm Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Un fel de symasym high-power. Link spre comentariu
ex.escu Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Un amplificator (de calitate) din anii "80...unele asemanari cu amplificatoare Sansui (AU919) sunt intamplatoare. Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Configuratia (diodele de polarizare a bazelor) etajului diferential dublu îi permite acestuia functionarea în clasa AB. (A se vedea si amplificatorul rapid al lui G. Stochino.) Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Nmos400schematic.pdf Salutare tuturor! Incerc si eu sa fac acest amplificator in varianta stereo dar in loc de IRF452 sa folosesc IRFP260,oare va mai functiona schema? Nu am testat inca nimic deoarece nu am reusit sa-mi achizitionez transformatorul de alimentare.Nmos400schematic.pdf Link spre comentariu
ex.escu Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 (editat) Un amplificator interesant, JVC AX662,care suna bine, cu un etaj tampon la intrare si un artificiu in etajul final. scan.PDF Editat Ianuarie 30, 2016 de ex.escu Link spre comentariu
George Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 Stiam eu ca amplificatoarele cu condensator pe iesire sunt preferatele tale. Link spre comentariu
atupi Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Un Plinius CFP Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Amplificatoare pe germaniu Cicago de 25W si 70W Link spre comentariu
Cortex Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 O schema mai deosbita..as putea spune chiar ciudata, mai ales modul de iesire. MISTRAL 900 image hosting websites Poate ma lamureste si pe mine cineva ce avantaje ar putea avea schema asta fata de una clasica Link spre comentariu
Vizitator ionicadelatara Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 qsc...are avantaje multe.nu ajunge componenta continua pe difuzor in caz ca se ard trz finali.trz finali disipa foarte bine caldura fiind montati direct pe radiator fara izolator.radiatorul se poate transforma in ecran pt tot montajul.mai sunt si alte avantaje precum si cateva dezavantaje minore .Nu s-a insistat foarte mult asupra structurii pt a obtine distorsiuni foarte mici, dar asta e cea mai ieftina structura de amplificator de putere pt puteri mari si foarte mari.Se poate extinde usor si in clasa g cum o fac multe modele de la qsc.Din punctul meu de vedere este cel mai genial design de amplificator audio de putere mare.Nu exista ceva mai simplu si eficient de atat. Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 Ba da , proiectele old school , care folosesc un trafo bine realizat ca etaj driver . Link spre comentariu
Cortex Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 Raspunsul d-lui ionica, m-a lasat masca., intradevar asa este ! Tranzistorii finali sunt pusi direct pe radiator , nu are DC la iesire, ( caaat ai mai cautat protectia .pana sa dau de schema..) si amplifu e destul de ok,numai ca ce am eu acu in mana e cu final 2Sc5200 /2SA1943 , alimentat la tensiunea de +-60V Link spre comentariu
Vizitator ionicadelatara Postat Februarie 13, 2016 Partajează Postat Februarie 13, 2016 Ba da , proiectele old school , care folosesc un trafo bine realizat ca etaj driver .pai pe ala cine il bobineaza si la ce pret?...montajul transformatoarelor nu se prea face cu roboti.... Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 13, 2016 Partajează Postat Februarie 13, 2016 Cu putina imaginatie , se poate desena o schema in care finalii si prefinalii sa fie conectati in acelasi mod ca la QSC , dar avand trafo driver . Ce mare smecherie ? Reactia negativa globala va " sterge " imperfectiunile trafo driver ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum