doru77 Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Va salut! Am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Va rog sa imi spuneti de ce nu pot vizualiza imaginile de pe postimage. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 (editat) Te salut la rindu-mi!Da un link ca exemplu, uneori postimage.org, mai updateaza serverul. Editat Octombrie 23, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 La mine la servici siteul este banat deci poate si tu ai aceeasi problema. Link spre comentariu
doru77 Postat Octombrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Folosesc calculatorul de acasa. Cat timp nu am mai intrat eu pe aici problema s-a rezolvat de la sine. Sper sa tina. Va multumesc mult pentru bunavointa! Link spre comentariu
doru77 Postat Octombrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Din pacate m-am bucurat degeaba. Unele fotografii tot nu se vad. Ca de exemplu: https://postimg.cc/image/6umse3pyj/ Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Octombrie 30, 2016 Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Din pacate m-am bucurat degeaba. Unele fotografii tot nu se vad. Ca de exemplu: https://postimg.cc/image/6umse3pyj/ eu o pot vedea...incercati sa stergeti cookies Link spre comentariu
doru77 Postat Noiembrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 Sters. Sa fie ceva probleme cu softul sau sistemul de operare? Sa trebuiasca ceva adaugiri softului? Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Noiembrie 5, 2016 Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 Si la mine se intampla lucruri "suspecte". De exemplu pe Tinypic , dureaza destul de mult afisarea unei poze. Cateodata nu afiseaza nimic pana nu redeschid pagina respectiva. Pe Imageshack , trebuie doar sa dau refresh paginii ca sa afiseze. Pe celelalte site-uri afiseaza fara probleme. Mentionez ca folosesc Linux si Google Chrome. Face lka fel si pe sisteme vechi si pe cele noi (ma refer la timpul de cand este instalat SO). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum