Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reviste si articole electronica

Postări Recomandate

Am donat un calculator unui venerabil coleg radioamator si acum imi cere citez: "reviste in format electronic" Tehnium si Radioamatorul am gasit, va rog cateva link-uri spre publicatii straine.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

puteti pune undeva din nou circuit cellar va rog? nu am reusit sa le descarc pe toate (desi functia descarca toate era aparent functionala, de fiecare data cand am incercat nu imi lua toate fisierele, ci circa o treime din ele). multumesc! dar numai daca se poate si nu-i cu deranj..

Link spre comentariu

multumesc mult! stiti cumva cum le pot descarca pe toate odata? de exemplu la servo, cum le pot lua pe toate odata? ca imi face aceeasi chestie...nu le descarca pe toate...

Editat de gabitzu2006
Link spre comentariu

se pare ca reusesc cu sincronizarea. recomand! scuze pt dublu post, nu am mai putut edita.

Editat de gabitzu2006
Link spre comentariu

gata si cu EPE! multumesc mult! bine, poate mai sunt si altii care vor sa descarce... si ca sa fie pomana completa, mai puteti pune inca o data Elektor, va rog? multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări