Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

priza euroscart

kata_tel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

2

• kata_tel

2

• miron1947

1

• sorinpavel

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

o priza sa bag in ea semnalul de la iesirea unui receiver satelit euroscart si sa scot o mufa euroscart si una de semnal tv normala sa pun la doua tv-uri.

Eu n-am

post-228692-0-49445100-1477240237_thumb.png

Editat de Mircel
Link spre comentariu

cred ca sa referit la mufa rf(antena) ceea ce e mai complicat si fara rost ,daca amandoua tv-uri sant de generatie noua si au scart si mufe video( rca galben rosu alb) treaba este mult mai simpla,cred ca receiverul are si scart si video (rca) si la cel mai apropiat tv folosesti scart si la cel mai indepartat rca,cabluri se gasesc sau se pot confectiona,sau sant adaptoare scart rca svideo etc,si de acolo convertesti cum vrei,oricum ai face tot acelasi post tv vezi la amandoua,daca receiverul nu este dublu.atentie la aceste adaptore ,caci sant si in si out .de preferat este unul cu comutator,ca nu se stie cand vrei sa folosest acest adaptor si la intrare semnal,succes

post-185789-0-38408900-1477244078_thumb.jpg

post-185789-0-43689200-1477244089_thumb.jpg

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

amiko fta sant mai multe modele,daca receiverul nu are si iesiere rf atunci nu se merita un convertor,zic eu,deci la cel mai apropiat puneti hdmi,si la cel indepartat rca cu adaptor din scart

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări