kata_tel Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 as vrea sa stiu daca as gasi sa cumpar o priza sa bag in ea semnalul de la iesirea unui receiver satelit euroscart si sa scot o mufa euroscart si una de semnal tv normala sa pun la doua tv-uri. Link spre comentariu
miron1947 Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 http://www.tme.eu/ro/details/scart-17/conectori-euro-hdmi/ninigi/ Link spre comentariu
sorinpavel Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Atentie ca se considera reclama!!!!!!!!!!!. Succes Link spre comentariu
Mircel Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 (editat) o priza sa bag in ea semnalul de la iesirea unui receiver satelit euroscart si sa scot o mufa euroscart si una de semnal tv normala sa pun la doua tv-uri. Eu n-am Editat Octombrie 23, 2016 de Mircel Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 (editat) cred ca sa referit la mufa rf(antena) ceea ce e mai complicat si fara rost ,daca amandoua tv-uri sant de generatie noua si au scart si mufe video( rca galben rosu alb) treaba este mult mai simpla,cred ca receiverul are si scart si video (rca) si la cel mai apropiat tv folosesti scart si la cel mai indepartat rca,cabluri se gasesc sau se pot confectiona,sau sant adaptoare scart rca svideo etc,si de acolo convertesti cum vrei,oricum ai face tot acelasi post tv vezi la amandoua,daca receiverul nu este dublu.atentie la aceste adaptore ,caci sant si in si out .de preferat este unul cu comutator,ca nu se stie cand vrei sa folosest acest adaptor si la intrare semnal,succes Editat Octombrie 23, 2016 de iuliantv Link spre comentariu
kata_tel Postat Octombrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2016 Receiverul e amiko fta . Am vrut sai pun cablu de antena pt tvul mai imdepartat 10-15metri. Deci mufa RF. Cel apropiat sal pun pe euroscart sau hdmi are iesiri atat.ms Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 24, 2016 Partajează Postat Octombrie 24, 2016 amiko fta sant mai multe modele,daca receiverul nu are si iesiere rf atunci nu se merita un convertor,zic eu,deci la cel mai apropiat puneti hdmi,si la cel indepartat rca cu adaptor din scart Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum