dan cod Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Poaye BVul nu-i ok eu asa inclin sa cred Link spre comentariu
petrenou Postat Noiembrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Tens de 8v pin 39 este buna,am schimbat c525,c512,c518 fara rezultat Link spre comentariu
petrenou Postat Decembrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2016 (editat) Am schimbat tubul si tot asa face.Daca as pune o memorie goala? Editat Decembrie 2, 2016 de petrenou Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 3, 2016 Partajează Postat Decembrie 3, 2016 (editat) ... Chassis E1.rar Chassis E1.rar Chassis E1.rar Editat Decembrie 3, 2016 de leoncris Link spre comentariu
petrenou Postat Decembrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2016 Nu am programator.Ce programator i-mi recomandati.Nu am decat usb la calculator Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 3, 2016 Partajează Postat Decembrie 3, 2016 (editat) BV defect...schimba conzii de pe alimentarea BV, si reactie daca are.....incearca si modificare din service menu : MENU 9 3 0 1 (parca-geometry) Editat Decembrie 3, 2016 de catalin004 Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 3, 2016 Partajează Postat Decembrie 3, 2016 https://www.optimusdigital.ro/programatoare/479-programator-de-memorie-ch341a.html?gclid=CjwKEAiA94nCBRDxismumrL83icSJAAeeETQ9BycxpdUCDWlTxylMtA-nuyi_MyHXu3h5KJSJwzEqxoCuG7w_wcB Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 3, 2016 Partajează Postat Decembrie 3, 2016 Nu am programator.Ce programator i-mi recomandati.Nu am decat usb la calculator http://www.elforum.info/topic/77190-kit-progamator-eeprom-postal-avr-pe-usb-si-kit-super-multi-tester/page-127 Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Pentru început iti recomand acest programator:https://www.optimusdigital.ro/programatoare/479-programator-de-memorie-ch341a.htmlE ieftin, e mic si foarte simplu de lucrat cu el. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Pentru început iti recomand acest programator:https://www.optimusdigital.ro/programatoare/479-programator-de-memorie-ch341a.htmlE ieftin, e mic si foarte simplu de lucrat cu el. Da 30 ron + transport 20 ajunge la 50ron , nu mai bine ia ce iam recomandat eu 100 ron 7 ron posta si scrie mult mai multe memorii + procesoare VCT si altele eu asa cred ca este mai bun postal3 Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 (editat) Florine, ai argumente serioase mai sus de ce să folosească CH431 si să nu foloseasca Postalavr, le mai enumăr încă odată:1. Pretul mic, 30Ron + 7Ron transportul față de Postalavr care este 110Ron.2. E mic si fără cabluri, il conectezi direct in mufa usb.3. Simplu de lucrat cu el.4. E foarte rapid, scrie/citește de 2-3 ori mai repede față de postalavr.PS: Am observat că esti FAN Doru Stana alias taxdoru, la fel ai facut si cu esr-metru de la "elman".Esr-metrul lui "elman" este cu mult peste ceea ce face taxdoru, ti-a zis si Dan îți spun si eu. Editat Decembrie 4, 2016 de cata82 1 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Florine, ai argumente serioase mai sus de ce să folosească CH431 si să nu foloseasca Postalavr, le mai enumăr încă odată:1. Pretul mic, 30Ron + 7Ron transportul față de Postalavr care este 110Ron.2. E mic si fără cabluri, il conectezi direct in mufa usb.3. Simplu de lucrat cu el.4. E foarte rapid, scrie/citește de 2-3 ori mai repede față de postalavr.PS: Am observat că esti FAN Doru Stana alias taxdoru, la fel ai facut si cu esr-metru de la "elman".Esr-metrul lui "elman" este cu mult peste ceea ce face taxdoru, ti-a zis si Dan îți spun si eu. Hai ca deviem de la subect si imi cer scuze Si sati spun eu cum sta treaba intre cele 2 esere , la un cond defect de la un tv de 22mf 50v ESER de la elman 19mf eser 0,456 omi ESER de la doru 15mf eser 0,450 omi Capacimetru 22mf deci care este mai bun , nu este mai bun eseru de la doru , din cauza acelui cond mi sa ars din nou ic de bv la un tv philips condu de la flayback , ca lam masurat cu al lui elman si am zis ca este bun , si pocc ic-ul de bv si cond masurat de 1000mf sau altele indica cam la fel dar la ala nu a vrut , si cu postalul memoreaza si VCT , cu CH341 nu cred ca poti programa un VCT , deci care este mai bun A si nu am spus ca ar fi rau al lui elman , este bun dar eu ma impac mai bine cu al lui doru cum am spus si mai sus , deci am si supermultitester de la doru si ala nu este asa de bun ca eser-ul , eu nu tin cu nimeni , doar cu dreptatea Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Legat de programator din start am zis sa-si ia unul ieftin si bun care scrie/citeste repede si la un preț modic ceea ce postalavr nu se încadrează in aceste cerințe.Legat de esr-metru nu l-ai calibrat de aceea îți afișează eronat.Oare programatorul lui taxdoru are aceleasi funcții cu cel făcut de catre elman?!?! Sti bine ca nu. Cel facut de elman este lcr-esr-metru + că măsoară direct in circuit deci despre ce vorbim?!?!PS: Când 2 persoane îți spun că nu ai dreptate de ce oare continui să te contrazici?! 1 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 De calibrat nu lam calibrat , ca este deja calibrat ca aproape toti conzi masoara aproape la fel ca al lui doru , si nu ma contrazic eu spun ce am masurat si vazut + de asta ca eser de la doru il am de citiva ani si pina acum nu a dat gres niciodata in acesti ani un cond nu a scapat defect si sami spuna ca este bun , al lui elman deja a dat gres din prima data , si cum am masurat cu al lui elman din start am vazut diferenta dintre ele , daca nu cumparam nu stiam da acum ca stiu asta este , si apropo si a lui doru masoara in circuit deci Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Ok, fie ca tine, tu le sti pe toate.Scuze initiatorului topicului si moderatorilor pentru această deraiere de la subiect. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum