vio_gl Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 am 2 teewtere sony de 50wrms si vreau sa stiu cum le pot lega sa am 100w rms fara sa le ard .eleau fiecre cate un condensator de 3,3micro nepolarizat Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 O solutie ar fi sa le inseriezi ambele tweetere. Condensatorul care polarizeaza cele doua tweetere, in acest caz trebuie sa fie de doua ori mai mic decat valoarea pe care o avea fiecare tweeter. Astfel, prin inseriere, tweeter-ul echivalent va suporta o excursie mai mare de tensiune pe el. Totusi, ...chiar nu poti sa-ti cumperi unul nou ? Link spre comentariu
vio_gl Postat Aprilie 22, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2007 ba da dar asttea se aud super Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Aprilie 22, 2007 Partajează Postat Aprilie 22, 2007 Puterea unui driver, tweter,inalta (spunei tu cum vrei) difera in functie de frecventa la care este folosit. Link spre comentariu
stefanev Postat Aprilie 23, 2007 Partajează Postat Aprilie 23, 2007 ai mai multe detalii despre tw astea? ca daca au 100W si SPL peste 100db la 1W nu ai unde sa dai atat in casa ca iti crapa urechile. Le-ai ascultat la puterea lor si vrei mai mult ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum