Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

National VS43-614

oprea_m

Postări Recomandate

E prea nou acest tv-u,nu cred ca o mai avem schema.. :85

Oare cine o mai fi reparand aceste tv-uri de cand era lupu - catel ... :qetrwe

O zi minunata da aveti !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Puteti sa radeti Dv. ca doriti  :)

Televizoarele astea vechi sunt superioare din multe  puncte de vedere celora cu LED

Ok,daca chiar vreti schema pentru acest tv-u nou-nout la cutie.. :rade:

Atunci dati un click aici : http://www.radiomuseum.org/r/electronic_national_vs_43_614.html , dar trebuie sa va faceti un cont . :reytre

O zi minunata va doresc !!!

Link spre comentariu

Eu am pachet, televiziune, internet si telefonie. Credeti ca ar merge televiziunea prin cablu la acest TV?

P.S.

Nu cumva integistrarea pe site-ul radiomuseum este cu plata? La ce sa ma inregistrez daca nu sunt colectionar si nu folosesc site-ul lor prea des.

Editat de oprea_m
Link spre comentariu

A fost primul televizor romanesc , fabricat in 1961 cu piese japoneze: Matsushita/National-Panasonic si tub  West-German "Valvo"

Excelent pentru un decor ... retro , daca'i bine intrtinut.

Cauta :

Scheme de televizoare, magnetofoane, picupuri(vol.1+2)

Autor(i): Mihai Silisteanu
Editura: Tehnica
Anul aparitiei: 1976 
  • [*]Receptoarele de televiziune National VS 43-614 si Luchian VS 47-632 [*]Receptorul de televiziune National VS 59 - 663...

Editat de leoncris
Link spre comentariu

Eu unul a-si zice ca ar merge,dar doar ca un tv-u normal...adica nu ca si tv-urile moderne care are selector cu hiper banda. :reytre

Mai pe intelesul dvs ca nu o sa prindeti toate posturile de televiziune...Adica ca o sa prindeti doar o parte din posturile de televiziune,atat,in rest paaa...!

O zi superba va doresc !!!

Link spre comentariu

Merge si pe cablu, de ce sa nu mearga?

Atat cat poate el, pe canalele 1-12. Adica putin de tot.

Cu sunetul nu stiu cum se descurca, ca nu e bistandard. Dar se poate face.

@Oprea_m, daca ai nevoie de ceva lampi, da de stire. S-ar putea sa mai gasim.

Deasemenea, am catometru, daca vrei sa cunosti cat de uzate sunt lampile pe care le ai.

Link spre comentariu

Merge si pe cablu, de ce sa nu mearga?

Atat cat poate el, pe canalele 1-12. Adica putin de tot.

Cu sunetul nu stiu cum se descurca, ca nu e bistandard. Dar se poate face.

Da,da asa e,am uitat sa-i transmit domnului,Oprea ca s-ar putea sa aiba probleme cu sunetul pe unele posturi...dar oricum cum ati zis si dvs se poate rezolva,da totusi nu prea stiu daca se mai merita sa mai muncim asa de mult la un asemenea tv...din anul 1976.

De exemplu acest tv-u era aparut cand m-am nascut eu...era aparut de vreo 8 ani.  :reytre

Doamne ajuta ! Sa ne auzim cu bine incontinuare !!!

Link spre comentariu

Practic se pot receptiona atatea canale de cate dispune selectorul.Ma indoiesc ca exista posibilitatea de a conecta la un asemenea tv de epoca un alt aparat care sa receptioneze mai multe canale prin selectorul sau.Eu am avut pe vremuri un tv Shivaki al carui selector avea 39 de canale si cu ajutorul unui videorecoder am reusit sa receptionez mai multe dar acolo a existat mufa scart caci  erau aparate fabricate la inceputul anilor 90.

Link spre comentariu

@skaarj Ca de obicei vii cu niste idei geniale dar pentru multi nu cred ca sunt chiar "floare la ureche" sa le puna in practica.Totusi chiar daca reusesti sa receptionezi mai multe canale, imaginea tot alb-negru va fi,nu? :rade:    Mi se pare destul de ciudat ca astazi sa te mai intorci la un asemenea tv chiar daca are in componenta piese valoroase.Daca autorul topicului era colectionar de asemenea aparate as fi inteles dar chiar el a specificat ca nu este iar atunci...

Link spre comentariu

imaginea tot alb-negru va fi,nu? :rade: 

Da.dar poate sa-i dea cu niste culori pe ecran cu pensula si imediat va deveni tv color.... :ras:  :85

Ii mai adauga si o coada de matura pe post de telecomanda si gataaaa,problema rezolvata,o sa aiba un tv-u de ultima generatie sau daca pot spune, ultima ora.

Gata cu asta am incheiat pe acest topic. Adica am terminat cu glumele...Acum mai trec si la treburi mai serioase..  :reytre

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări