gabi amariucai Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Bunaziua am si eu o mica problema dar nu ii dau de cap am achizitionat un laptop nou si in magazin nu am observat ca are placa doar de 100mb/s asa ca ajung acasa conectez laptopul la net prin fir si descopar ca viteza mea nu trece de 100mbp/s asta nu ar fi o problema dearece nu prea descarc de pe net si nu prea am nevoie de vuteza prea mare culmea este ca se incarca greu paginile web dowlandul sta bine pe torrent trece de 11MB/s problema este incrcarea grea a paginilor web am icercat toate browserele posibile dar degeaba. Aveti vreo idee car ar putea fi problema ? Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 In nici un caz nu e de la conexiunea de 100 mb la internet, la mine tot atata e si "zboara". Problema poate fi rezolvata cu un SSD sau o aplicatie gen RamDisk pentru a muta cache-ul in RAM. Link spre comentariu
gabi amariucai Postat Octombrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2016 de asta nu inteleg nici eu care e problema deoarece laptopul are ssd si 4 gb ram Link spre comentariu
gabi amariucai Postat Octombrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2016 MERSII am rezolvat cu aplicatia aceea acm merge super netu Link spre comentariu
gabi amariucai Postat Octombrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2016 De fapt nu am rezolvat ca tot a?a merge Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Da-i restart si o sa mai mearga o perioada bine Ce laptop e ala de are SSD si doar 4 GB de RAM amarati ? Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 despre ce laptop este vorba? puteti pune un link? Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Nu ai nevoie de mai mult de 4Gb RAM ca s? func?ioneze bine un laptop, altele sunt cerin?ele ?i poate are probleme cu re?eaua de fapt. Link spre comentariu
gabi amariucai Postat Octombrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Este vorba de un laptop hp O s? pun m Link spre comentariu
tinel Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Am avut si eu pb. asta si s-a rezolvat prin instalarea ultimilor update ale Windowsului. Link spre comentariu
dany_cta Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 100mbps este mai mult decat de ajuns, nu observai nici o diferenta daca era mai mult. Da-ne mai multe detalii. Cum se comporta cand incerci sa deschizi o pagina ? Ce mesaj apare jos in browser cand astepti ? Ce browser folosesti ? Ce tip de conexiune si pe aceeasi conexiune ai alte calculatoare care merg bine ? Incearca sa setezi un dns fix pe calculator 8.8.8.8 Incearca alt browser cum ar fi google chrome sau mozilla firefox. Link spre comentariu
gabi amariucai Postat Octombrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2016 (editat) Pai sa o lom la r Editat Octombrie 23, 2016 de gabi amariucai Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 (editat) Scaneaz? de virusi, malwere, curata istoric, cache, si tot ce mai are vechi in cap. Folosesti router? Scoate-l. Fa proba fara. Ai cablul c?lcat, Editat Octombrie 23, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
gabi amariucai Postat Octombrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2016 De viru?i nu se pune problema deoarece laptopul ii nou are vreo 5 zile de c Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 In 5 zile il poti umple de virusi. Nu exclude asa usor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum