Vizitator mariandum Postat Noiembrie 1, 2016 Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 sigur sunt rulmentii,ii scade cuplul dar merita incercat eu am motor in trifazic dar ma bate un gand sa incerc cu unul in 220 cu variator Link spre comentariu
LooSeR Postat Noiembrie 1, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 si ma intrebam de ce nu merge caruciorul ... Cineva cu freza / strung sa fac si eu piesa asta? Link spre comentariu
Vizitator mariandum Postat Noiembrie 1, 2016 Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Este doar stramba? Link spre comentariu
LooSeR Postat Noiembrie 1, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 stramba si are urme ciudate pe ax. nu se mai invarte usor in bucse. Link spre comentariu
Vizitator mariandum Postat Noiembrie 1, 2016 Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 eu am strung putem incerca sa l indreptam si sa l curatam pana reusesti sa faci altul Link spre comentariu
LooSeR Postat Noiembrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 sunt in dilema ... cat ar trebuii sa ofer pret corect pe toate accesoriile de la strung. Masa de frezare, cap divizor, rotite, pense , echer, masa de dalta pt lemn . Cam tot cu ce vine un strung? Link spre comentariu
chas3 Postat Noiembrie 2, 2016 Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 De multe ori piata face pretul, compara cu pretul din diverse surse. Link spre comentariu
LooSeR Postat Noiembrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 (editat) Nu prea am surse asta e problema, nu e nimic la vanzare si nici nu prea gasesc preturi vechi. Later Edit. Am rezolvat problema cu caruselul, cu axul, am reusit sa il indrept, noroc ca partea indoita e cea care tine manerul si am pilit usor colturile ce erau "ridicate" ca sa nu mai agate in bucse. Editat Noiembrie 2, 2016 de LooSeR Link spre comentariu
LooSeR Postat Noiembrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 Ma poate cineva ajuta cu dimensiunile de la fulia de pe motor ? vad ca sunt 3 fulii una foarte mica si 2 mari. Link spre comentariu
chas3 Postat Noiembrie 3, 2016 Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 Majoritatea accesoriilor le gasesti si in versiunea moderna ca sa zic asa. Posibil sa se potriveasca direct sau cu mici modificari pe strungul tau. De asemenea te poti inspira cam cat poti sa dai pe obiectul respectiv. Un exemplu aleator, masa de frezare:http://www.arceurotrade.co.uk/Catalogue/Machines-Accessories/Lathe-Accessories/Vertical-SlidesDin moment ce schimbi motorul, poti sa iti alegi propriile rapoarte in fuliile alea, in functie de specificatiile motorului pe care il pui. Link spre comentariu
TITI Postat Noiembrie 3, 2016 Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 Offtopic tot in http://www.arceurotr...Vertical-Slides se gasesc niste articole interesante in format pdf pentru posesorii de strunguri si freze de banc mici. mai exact asta ar fi link-ul: http://www.arceurotrade.co.uk/Catalogue/Projects-Articles Link spre comentariu
LooSeR Postat Noiembrie 4, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2016 Merci... Google mi-a recomandat asta cu ajutorul lui google adds. http://www.banggood.com/Mini-Quick-Change-Tool-Post-Holder-Kit-Set-For-TableHobby-Lathes-p-983345.html?rmmds=search - oare merita 150lei ? ) Link spre comentariu
jiji55 Postat Noiembrie 4, 2016 Partajează Postat Noiembrie 4, 2016 Suportul este super, doar ca este cam mic. Nu cred ca poti utiliza cutite mai mari de 10x10. Link spre comentariu
mihaighe Postat Noiembrie 4, 2016 Partajează Postat Noiembrie 4, 2016 Suportul este super, doar ca este cam mic. Nu cred ca poti utiliza cutite mai mari de 10x10. 12 mm scrie in textul de la vanzare Link spre comentariu
chas3 Postat Noiembrie 4, 2016 Partajează Postat Noiembrie 4, 2016 Sper ca ma uit la acelasi anunt, dar scrie 3/8 adica 9.5 si ceva. Probabil insa poti indesa un cutit de 10 sau eventual sa mai iei putin din el ca sa incapa cutitul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum