Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Laborator de electronica de inchiriat

djvas

Postări Recomandate

• Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipri_mury

16

• doru3160

5

• djvas

4

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Nu poti face bani din asa ceva.

Atelierul electronistului este sanctuarul lui indiferent de dimensiuni si gradul de dotare.

Acolo se consuma energii intr-un mod greu de descris, acolo esti si stapan si sclav.

Acolo poti lasa tolul imprastiat fara ca nimeni sa te certe si a doua zi sau cand ai chef sa reincepi nebunia creatiei.

Parerea mea :)

Link spre comentariu

Si eu consider ca acestea nu sunt lucruri de dat in chirie daca tii la ele macar cat de cat.Iar apoi deseori nu stii cum este chiriasul :rade:.Poate sa-ti produca pagube care sa te coste un car de bani. :41

Link spre comentariu

Frunza verde de dai, n-ai

Ia nu da, sa vezi cum ai

Este o prostie sa inchiriezi sculele si chiar si spatiul.

Mai bine organizati acolo un fel de cerc (meditatie la electronica) cu elevi si studenti. Evident ca pe bani, dar nu cu taxe mari. Eu zic ca 10 lei/ora pe copil este suficient, dar sa faca multe ore pe saptamana. Adica sa aveti din ce sa platiti darile la stat (am inteles ca ar fi 57% din ce se incaseaza) si sa platiti curentul, consumabilele si sa va ramana de trai. E cu cantec, n-o sa mearga nici asta, ca lumea e saraca (chiar si in Bucuresti) si nici nu pune baza pe educatie solida (vor diplome).

Ati putea sa faceti pregatire cu copii din familii de bogatani, cu 100 lei sedinta. Munca la negru, ca nu scoateti multi bani ca sa dati si la stat. In SUA nu se impoziteaza veniturile mici, sub pragul de saracie. Si acolo impozitarea este mai redusa decat la noi. PSD si acum si tehnocratii vor bani de asigurare medicala si de la cei fara venituri.

Link spre comentariu

Poti sa deschizi un service unde sa-ti angajezi vreo 2-3 electronisti pentru a executa reparatii electronice.Dar autorul topicului a precizat clar ca pe el nu-l intereseaza sub nicio forma reparea aparatelor electronice de consum iar din acest motiv nici nu prea are dotarea necesara pentru asa ceva si cum cei mai multi electronisti tocmai asemenea aparate obisnuiesc sa repare... :84

Link spre comentariu

In atelierul meu este intotdeauna o ordine dezordonata. Dar intotdeauna gasesc rapid ceea ce caut. Daca ma pune cel de sus sa fac ordine...am pus-o...nu mai gasesc nimic.

Eu unul nu mi-as pune sculele la bataie mai ales cand dai o gramada de bani pe ele. Nimeni nu are grija de ele mai bine ca tine. In scurt timp se alege praful de atelier....cand sculele sunt terminate si omul nu mai are cu ce lucra se uscheste si te lasa cu ochii in soare.

Link spre comentariu

Cred ca se face confuzie intre atelierul personal(care poate exista paralel) si un loc amenajat special pt inchiriat,cu dotarile specifice activitatilor ce se vor initiate...

Link spre comentariu

E exact ca si cum ai avea 5 masini...una o exploatezi doar tu,iar celelalte le inchiriezi la taxi.Ale tale sunt toate 5,dar cred ca exista o diferenta.Eu asa vad lucrurile.

Pana la urma omul vrea o activitate profitabila,deci sculele logic sa fie in proprietate pt a fi inchiriate,ca doar n-o sa le inchirieze la randul lui.Una e sanctuarul unde munceste in pasiunea lui,unde nu pune nici pisica labuta,si alta e o sala cu mai multe puncte de lucru,dotate decent,unde sa vina juncanii sa invete sa inoade sarme si sa decarteze banutul pt asta.

Link spre comentariu
Vizitator Iuliu79

Distinse domn , sunteti pensionar ?

Traim in capitalism unde totul e masurat in bani. Se aseamana cu un club de radioamatori ,unde electronistii se adunau de regula , se facea cam ce doriti sa inteprindeti . Se poate incerca in scopuri educative , dar cheltuielile de orice natura sunt neacoperite de initiativa. Va doresc succes caci e nevoie de astfel de locuri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări