Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Laborator de electronica de inchiriat

djvas

Postări Recomandate

De ceva timp ma bate gandul sa-mi organizez laboratorul ( BUCURESTI) in asha fel incat sa poata fi inchiriat contra unei sume modice. Scopul nu este sa ma imbogatesc ci sa pun la dispozitie o serie de aparate de masura colegilor care se izbesc de lipsa dotarilor in anumite proiecte. Evident ca o suma de bani trebuie perceputa pentru timpul meu pierdut si nu in ultimul rand pentru investitia in amc-uri. Va rog priviti acest post ca un sondaj si nu ca un anunt comercial deoarece momentan nu vand nici un serviciu. Intrebarile de baza sunt : Ar fi persoane interesate ? , Ce AMC-uri ar trebuie sa gasiti la mine pentru a veni ?  Orice comentarii ( inclusiv negative ) sunt bine venite.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipri_mury

16

• doru3160

5

• djvas

4

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Daca aveti spatiu (atelier sau magazin) este super_am vazut in spania (salamanca)

Fost profesor universitar , hobyst in electronica , a transformat un magazin de confectionat palarii in atelier de electronica ""full open""_acolo am vazut pentru prima data metoda foto-transfer pentru pcb-uri_de doua ori pe saptamina il duceam cu masina acolo pe copilul vecinilor(gazdei unde locuiam)_ era abonament lunar , pretul nu il stiu ??????

Link spre comentariu

Multumesc pentru raspunsuri. Momentan nu vreau sa pun poze cu laboratorul deoarece luna viitoare intra in reamenajare. Treaba cu inchiriatul e o idee mai veche care nu stiu inca daca se va concretiza sau nu. Am deschis acest topic sa vad si opiniile voastre. Referitor la ce s-a zis mai sus despre scule: Osciloscoape ( nu neaparat state of the art) sunt cateva , multimetre bune sunt ( NU Dt-uri ci HP-uri :)) , statii de lipit , dezlipit , aer cald sunt cateva. Nu am microscop ( camera ) dar e bine de stiut ca se cauta. De asemenea nu am tehnica de lipit specifica Reballing si nici nu voi achizitiona. Intereseul meu este departe de service-ul de calculatoare, telefoane si bunuri de larg consum.  Oricum daca se va concretiza cel mai probabil data va fi decembrie - ianuarie, asha ca pana atunci orice parere este binevenita.

Link spre comentariu

Intereseul meu este departe de service-ul de calculatoare, telefoane si bunuri de larg consum. 

Pai in cazul acesta nu stiu ce sa zic  caci pentru majoritatea electronistilor de pe acest forum si nu numai aparatura electronica de consum este lider detasat apoi urmeaza cea industriala,cea medicala s.a.m.d.

Link spre comentariu

Cred ca ar fi foarte utile aparate mai scumpe si mai greu de gasit pe la prieteni cum ar fi un analizor de spectru sau un wobbler. In general aparate de masura in domeniul RF care intra de obicei in alta categorie de preturi!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări