djvas Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 De ceva timp ma bate gandul sa-mi organizez laboratorul ( BUCURESTI) in asha fel incat sa poata fi inchiriat contra unei sume modice. Scopul nu este sa ma imbogatesc ci sa pun la dispozitie o serie de aparate de masura colegilor care se izbesc de lipsa dotarilor in anumite proiecte. Evident ca o suma de bani trebuie perceputa pentru timpul meu pierdut si nu in ultimul rand pentru investitia in amc-uri. Va rog priviti acest post ca un sondaj si nu ca un anunt comercial deoarece momentan nu vand nici un serviciu. Intrebarile de baza sunt : Ar fi persoane interesate ? , Ce AMC-uri ar trebuie sa gasiti la mine pentru a veni ? Orice comentarii ( inclusiv negative ) sunt bine venite. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 (editat) Mai bine postezi si cateva poze cu laboratorul caci o imagine poate face cat 1000 de cuvinte. Editat Octombrie 22, 2016 de cipri_mury Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Uite un subiect bun si intetesant. Sunt curios si eu ce va iesi.De postarile aiurea o sa am eu grija. Link spre comentariu
spark Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Daca aveti spatiu (atelier sau magazin) este super_am vazut in spania (salamanca) Fost profesor universitar , hobyst in electronica , a transformat un magazin de confectionat palarii in atelier de electronica ""full open""_acolo am vazut pentru prima data metoda foto-transfer pentru pcb-uri_de doua ori pe saptamina il duceam cu masina acolo pe copilul vecinilor(gazdei unde locuiam)_ era abonament lunar , pretul nu il stiu ?????? Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Foarte interesant subiectul, felicit?ri pentru ini?iativ?.Posteaz? ni?te poze. Pretul- Link spre comentariu
cipri_mury Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Posteaz? ni?te poze. Si eu am propus acest lucru mai sus caci ar fi interesant sa vedem cum arata laboratorul de electronica. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Eu m-as duce la un laborator daca ar avea osciloscoape si multimetre si microscoape si tehnica de lipit, piese vrac. Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 .....si microscoape si tehnica de lipit, piese vrac.Corect, o sta?ie de lipit Link spre comentariu
cipri_mury Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Trusa cu scule,sursa de tensiune,generator de functii, preincalzitor pcb si bineinteles multa documentatie tehnica. Link spre comentariu
djvas Postat Octombrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Multumesc pentru raspunsuri. Momentan nu vreau sa pun poze cu laboratorul deoarece luna viitoare intra in reamenajare. Treaba cu inchiriatul e o idee mai veche care nu stiu inca daca se va concretiza sau nu. Am deschis acest topic sa vad si opiniile voastre. Referitor la ce s-a zis mai sus despre scule: Osciloscoape ( nu neaparat state of the art) sunt cateva , multimetre bune sunt ( NU Dt-uri ci HP-uri ) , statii de lipit , dezlipit , aer cald sunt cateva. Nu am microscop ( camera ) dar e bine de stiut ca se cauta. De asemenea nu am tehnica de lipit specifica Reballing si nici nu voi achizitiona. Intereseul meu este departe de service-ul de calculatoare, telefoane si bunuri de larg consum. Oricum daca se va concretiza cel mai probabil data va fi decembrie - ianuarie, asha ca pana atunci orice parere este binevenita. Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Vezi c? reballing se face si la tv-uri lcd-uri, led-uri dar ?i la amplitunere, amplificatoare genera?ie nou? unde majoritatea procesoarele sunt bga. Link spre comentariu
djvas Postat Octombrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Toate cele mentionate de tine intra la categoria bunuri de larg consum. Nu activez in acest domeniu si nici nu intentionez. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Breadboard-uri, cablaje, fire, masa curata... Link spre comentariu
cipri_mury Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Intereseul meu este departe de service-ul de calculatoare, telefoane si bunuri de larg consum. Pai in cazul acesta nu stiu ce sa zic caci pentru majoritatea electronistilor de pe acest forum si nu numai aparatura electronica de consum este lider detasat apoi urmeaza cea industriala,cea medicala s.a.m.d. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Cred ca ar fi foarte utile aparate mai scumpe si mai greu de gasit pe la prieteni cum ar fi un analizor de spectru sau un wobbler. In general aparate de masura in domeniul RF care intra de obicei in alta categorie de preturi! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum