gabypyly Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 (editat) Buna ziua , am un selfie stick cu fir si nu vrea sa functioneze, l-am desfacut si intre mufa jack ce intra la telefon si butonul de pe baston este un SMD (tranzistor sau integrat) nu stiu exact ce este. Este notat JZ03 . Poate stie cineva mai multe informatii despre componenta sau conexiunile , ca nu a functionat niciodata. Firele nu sunt intrerupte. Orice raspuns este de ajutor. Va multumesc anticipat. Editat Octombrie 22, 2016 de gabypyly Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 (editat) Probabil c? selfie stick-ul nu e compatibil cu telefonul...Nu cred c? acel tranzistor e defect...doar,dac? a fost defect din fabric?(m? refer la tranzistor) Editat Octombrie 22, 2016 de elmar Link spre comentariu
gabypyly Postat Octombrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Am incercat la mai multe telefoane , sa nu fie compatibil cu nici unul ? E adevarat ca este "no name" . Nu stiu sigur daca este tranzistor , capsula este cea din atasament , pe placa e notat U2. Poate gasesc mai multe date despre el. Link spre comentariu
gabypyly Postat Octombrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Am gasit un catalod cu marcaje SMD. JZ BAW156 Si-diode Dual, Sw, 82V, 160mA, 250mW, 3pF, 3?s SOT-23 16df 3a - Mot La masurare una dintre diode este intrerupta. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Pune doua diode rapide in locul acelei duble diode si vezi daca functioneaza.Cauta si pe net schemele stick-urilor astora, sigur gasesti ceva. Link spre comentariu
gabypyly Postat Octombrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Am pus DAP222 dar tot nu merge. BAW156 este Low-leakage double diode si DAP222 este Dual Switching Diodes . imi puteti spune un echivalent pentru BAW156. Schema nu am gasit nicaieri. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 http://apple.stackexchange.com/questions/196083/how-does-my-selfie-stick-take-a-picture-using-the-headphone-socket Link spre comentariu
gabypyly Postat Octombrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Multumesc. Duminica placuta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Am incercat si eu 2 bete cu 2 telefoane diferite. Nu s-au pupat nicicum. Poate o trebui sa faci ceva setari in telefon? Eu am renuntat la idee. Am mai vazut la cineva care nu functiona batul, il folosea doar ca prajina, telefonul insa il punea sa fotografieze cu delay de 2-10 sec, cum era prin meniu. asa mergea treaba, dar nu are farmec. Link spre comentariu
gabypyly Postat Octombrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Am incercat cu doua telefoane , mai incerc cu al treilea mai tarziu. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Deci tot nu merg... pentru ce telefoane or fi facute oare? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Pai trebuie setat si telefonul ca sa stie ce trebuie sa faca cind primeste comanda pe jack-ul de audio! Daca telefonul nu are acesta optiune, se poate incerca cu o aplicatie numita "camera 360" daca imi amintesc exact! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Aici credeam eu poate... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum