Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Selfie stick cu fir

gabypyly

Postări Recomandate

Buna ziua ,

am un selfie stick cu fir si nu vrea sa functioneze, l-am desfacut si intre mufa jack ce intra la telefon si butonul de pe baston este un SMD (tranzistor sau integrat) nu stiu exact ce este. Este notat JZ03 .

Poate stie cineva mai multe informatii despre componenta sau conexiunile , ca nu a functionat niciodata. Firele nu sunt intrerupte.

Orice raspuns este de ajutor.

Va multumesc anticipat.

post-249750-0-46638600-1477148411_thumb.jpg

Editat de gabypyly
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabypyly

6

• validae

2

• Marele Savant

1

• elmar

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Probabil c? selfie stick-ul nu e compatibil cu telefonul...Nu cred c? acel tranzistor e defect...doar,dac? a fost defect din fabric?(m? refer la tranzistor)

Editat de elmar
Link spre comentariu

Am incercat la mai multe telefoane , sa nu fie compatibil cu nici unul ? E adevarat ca este "no name" . Nu stiu sigur daca este tranzistor , capsula este cea din atasament , pe placa e notat U2. Poate gasesc mai multe date despre el.

Link spre comentariu

Am incercat si eu 2 bete cu 2 telefoane diferite. Nu s-au pupat nicicum. Poate o trebui sa faci ceva setari in telefon? Eu am renuntat la idee. Am mai vazut la cineva care nu functiona batul, il folosea doar ca prajina, telefonul insa il punea sa fotografieze cu delay de 2-10 sec, cum era prin meniu. asa mergea treaba, dar nu are farmec.

Link spre comentariu

Pai trebuie setat si telefonul ca sa stie ce trebuie sa faca cind primeste comanda pe jack-ul de audio! Daca telefonul nu are acesta optiune, se poate incerca cu o aplicatie numita "camera 360" daca imi amintesc exact!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări