Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stare forum..... discu?ii despre ,,r?zboiul clonelor,,

Postări Recomandate

• Răspunsuri 184
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Nu s-a apucat omul ala sa umple forumul de mizerie pentru ca asa l-a apucat pe el. 

Asta este fix ideea ce ma scandalizeaza si ma convinge sa fiu exact asa cum sunt!!!.

Am niste principii peste care n-o sa trec pentru nimeni ( absolut nimeni!!! ), si unul din este spune ca asemenea iesiri sunt inadmisibile indiferent de circumstante, voi spuneti ca sunt de fapt normale, pai cum dracu vreti sa reactionez altfel decat cum o fac???!!!

V-a intrat in cap ca forumul asta ar fi o democratie, v-a inbtrat in cap faptul ca aveti drepturi democratice, ceea ce este cat se poate de fals, si voi si noi moderatorii avem singurul drept sa tacem si sa ne supunem fara comentarii oricarei decizii luate de Vasile. Nu va obliga nimeni sa intrati pe forum, nu va obliga nimeni sa postati, nu ati platit pentru nimic, deci simplul fapt ca puteti sa postati este un privilegiu, nu un drept! 

Am incheiat discutia, voi nu vreti pace, voi nu vreti democratie, voi nu acceptati decat ce va convine voua, n-o sa aveti parte de ce doriti.

Punct!

Link spre comentariu

Subscriu la ce a spus Marian si mereu am sustinut asta. Daca ceva nu iti convine trebuie sa te adresezi proprietarului! Daca proprietarul accepta situatia si nu iti da dreptate atunci nu mai ai drept de apel, te resemnezi si cauti alt forum.

Toti utilizatorii acestui forum (user, luzer, mod, smod ...) trebuie sa respecte acelasi regulament!

In constitutia Romaniei nu cred ca e scris negru pe alb: Accesul liber si neingradit la ELFORUM este un drept al fiecarui cetatean !

Link spre comentariu

Propun o rezolvare la conflictul etern intre moderatori si userii de rand. Pe principiul rezolvarii problemelor apeland la cel ierarhic superior, care este supermoderatorul, intreb daca Vasile accepta si validae se sacrifica ca sa preia sarcina ingrata de a imparti dreptatea la un conflict intre un user si un moderator. Fac afirmatia prin prisma faptului ca Vasile a avut incredere sa-l faca pe validae smod iar din punctul meu de vedere este ok sa imparta dreptatea. Asta inseamna ca trebuie sa aplice regulamentul nepartinitor indiferent daca este user sau moderator.

@validae: daca acceptati aceasta misiune cred ca stiti ca va fi o misiune ingrata care va va aduce multe injuraturi printre dinti din ambele tabere.

Stimati useri nu uitati ca forumul acesta este privat cu regulile lui, cui nu-i convine mai sunt si alte forumuri asemanatoare, nimeni nu retine pe nimeni. Daca lui Vasile nu-i place ceva face ce vrea ca d'aia e forumul lui. Nu e greu de inteles. Concluzie: daca nu va convine ceva trimiteti un mail civilizat la conducere fara injurii sau refulari.

PS: puteam sa ajung si eu mod acum multi ani dar am refuzat. Stiti de ce? nu v-ar fi placut sa aplic regulile la sange mai rau decat moderatorii de acum si s-ar fi golit sectiunea unde as fi moderat foarte rapid. Chiar vreti aplicarea la sange a regulilor? sa nu va doriti asta vre-odata pentru ca multi dintre noi, inclusiv eu, vom sta pe bara si nu ne vom putea loga.

Link spre comentariu

V-a intrat in cap ca forumul asta ar fi o democratie, v-a inbtrat in cap faptul ca aveti drepturi democratice, ceea ce este cat se poate de fals, si voi si noi moderatorii avem singurul drept sa tacem si sa ne supunem fara comentarii oricarei decizii luate de Vasile

O fi adev?rat dar tare ur

Link spre comentariu

Noi avem drepturi democratice!...

Ai dreptul democratic sa taci  :rade:

Vasile plateste din buzunarul sau pentru forumul asta, pentru existenta lui, munceste foarte mult pentru intretinerea lui, colac peste pupaza mai trebui sa tolereze si scandalurile astea interminabile. Si tu spui ca ai drepturi democratice pe forumul cuiva??? :rade:

Sa vii la mine in casa si sa pretinzi drepturi, te poftesc afara pe usa instantaneu.

Link spre comentariu

@elmar: nu vrei sa-l rugam pe Vasile ca sa devii moderator pentru o saptamana? sa vezi atunci injuraturi printre dinti de la "prietenii" de pe forum.

Casa nu e deschisa pentru oricine atata timp cat la intrare este afisat regulamentul. Cine accepta intra cine nu e invitat sa stea pe margine. Chiar daca cunosc notiunea de forum, in acest context este folosit ca un termen generic pentru un loc unde se aduna o grupare de oameni si discuta, discutie guvernata de reguli. Recunosc ca acest forum nu este perfect dar daca vreti schimbare atunci semnalizati sus problema cu argumente solide. Scandalul nu rezolva nimic, din contra.

Cred ca mai degraba discutia de pe topicul acesta se refera la cine are orgoliul mai mare si nu la respectarea regulilor. Eu evit scandalul daca nu am argumente solide sau stiu ca nu pot tine fata adversarului prea mult timp.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări