Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stare forum..... discu?ii despre ,,r?zboiul clonelor,,

Postări Recomandate

• Răspunsuri 184
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Wow, 1 zi nu am intrat pe aici si a luat foc forumul. S-a rezolvat cazul si gata. Dac? ne ataca rusii nu mai suntem asa tari in gura ca pe forum. Unii au impresia ca forumul e stat in stat, ca sunt buricul p?m

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Mi se pare interesant ca discutia de aici are doar cativa interlocutori, maxim 20. Daca forumul are cativa mii de membri(din care sa zicem 200-300 activi/, de ce nu isi dau fiecare cu pararea, macar acestia din urma>?

Raspunsul 1. Nu ii intereseaza si nu citesc aceasta sectiune

Raspunsul 2. Teama de a comenta ceva, ca sa nu intre in conflict cu "mai-marii"

Daca s-ar face un poll legat de moderatori, ar vota maxim 100 useri ceea ce sfidand politica(ca se cam aseamana), nu are relevanta.( sau are?)

Asa cum zicea cineva mai sus, Vasile are ultimul cuvant.

Cat despre plecarea userilor  eu vad ca in fiecare zi se inscriu noi useri deci numarul total ramane constant sau creste.

Editat de fluffy37
Link spre comentariu

Problema reala nu este moderatorul x sau y sau z, asta este doar efectul, cauza in ochii unora este alta, si este insasi existenta notiunii de moderator, existenta cuiva cu mai multe butoane, cineva care nu are o pregatire speciala pentru functia asta, care nu a dat spaga undeva ca sa ocupe functia asta, si care le poate inchide gura, adica cineva absolut normal si din "randul lumii" este mai cu mot, pai de ce sa fie mai cu mot? De ce sa aiba el dreptul sa faca aia sau ailalta? Unde mai pui si ca Romanul are o aversiune nativa fata de autoritate, multi dintre utilizatori asa cum topicul cu varsta se poate observa, au prins si perioada stiti voi care, cu opresiunile si restrictiile si limitarile ei, nu este de mirare ca notiunea de autoritate nu are loc in mintea unora. Si as da doar un singur exemplu, Validae pe vremea cand era doar un simplu utilizator nimeni nu avea nimic negativ de comentat la adresa lui, isi vedea de treaba lui, era foarte activ, si incerca sa nu se bage decat unde considera ca poate contribui, astea sunt calitatile ce i-au adus functia de moderator si cand asta s-a intamplat toata lumea a fost de acord si l-a felicitat, cand s-a decis sa se instaureze o pozitie de smod el a fost propus din motive evidente, nimeni nu l-a contestat ci toti l-au sustinut, utilizatori sau moderatori. Acum Validae este contestat, si de catre cine? Pai de catre un individ care isi face clone ca sa se p... pe forum de la distanta, un individ care este cat se poate de clar ca are sau a avut un cont mai popular si mai vechi, si care culmea insultei pentru forumisti, pozeaza intr-un agramat, si din pacate unii ii dau prea multa atentie. Concluzia ar fi ca indiferent cine ar ocupa functia asta, intotdeauna se vor gasi contestanti, e natura unora sa conteste orice nu le convine, e natura unora sa arunce vina asupra altcuiva in loc sa-si asume responsabilitati, totusi sunt putini si reapar mereu aceesi si cu aceleasi stereotipuri de fiecare data cand o astfel de discutie se lanseaza. 

Multi de pe forum s-ar califica in mod teoretic pentru functia de moderator, practic insa putini s-ar si descurca, daca din pozitia de simplu utilizator poti intra pe un topic anume doar daca vrei, si citesti doar ce vrei, din pozitia de moderator, vrei sau nu, citesti absolut toate topicurile de pe sectiune, si toate postarile noi, fie ele de cateva randuri sai kilometrice, nu este negociabil pentru ca trebuie sa stii tot ce se intampla pe sectiunea ta, altfel n-ai ce sa caut acolo. Daca de pe pozitia de simplu utilizator citesti sau nu un PM, un moderator vrea sau nu, le citeste pe toate pentru ca ar putea avea legatura cu functia sa. Daca din pozitia de utilizator intrii azi, sau nu intrii e doar decizia ta, un moderator insa trebui sa intre zilnic pe sectiunea sa pentru a se pune la curent cu tot ce-i nou. Daca mai adaugam si contestarile astea inevitabile ( ca n-ai cum sa-i multumesti pe toti niciodata ) se completeaza un tablou care parca nu mai face asa simpla functia de moderator, este insa simplu sa ne dam cu parerea de pe margine, pe principiul "ce are ala si eu n-am?"...

O duminica placuta tuturor.

Link spre comentariu

E clar c? func?ia de moderator nu e una u?oar?. Dar a?a cum sunt useri ?i useri, am v?zut c? sunt moderatori ?i moderatori, respectiv unii buni ?i unii, s? zicem, r?i. Pe de o parte userii pot solicita s? fie moderatori dac? doresc iar pe de alt? parte pe voi nu v? oblig? nimeni s? fi?i moderatori. P?rerea mea este c? pe o sec?iune nemoderat? va fi mai lini?te dec

Link spre comentariu

Ma contestati pe mine dar sustineti pe unul care a umplut forumul de o mizerie greu de descris

Nu s-a apucat omul ala sa umple forumul de mizerie pentru ca asa l-a apucat pe el. A fost o forma de protest la o actiune pe care a suportat-o.

La fel ca un protest in strada, noi nu avem drepturi sau puteri sa facem nimic ca popor asa ca, daca nu mai putem ca suntem nedreptatiti, iesim in strada si facem urat, asta nu inseamna ca noi suntem aia rai, ci doar asta este singura noastra posibilitate de protest cand suntem nedreptatiti cand legile(respectiv regulamentul) ii protejeaza pe cei de sus.

Editat de dany_cta
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări