Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stare forum..... discu?ii despre ,,r?zboiul clonelor,,

Postări Recomandate

• Răspunsuri 184
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

D-le Vali,va spun sincer ca si eu m-am enervat cand a disparut discutia,fara nici o urma si primul loc unde am cautat a fost la sugestii si reclamatii unde ii sugerasem sa posteze.Nu mi-a trecut prin cap sa caut la pubela,era o discutie in faza incipienta si total inofensiva.Nu am nici o treaba,faceti cum vreti,dar mie mi se pare si ceva lipsa de bunavointa in a stinge acest conflict de pe pozitii amiabile.Daca omul vrea sa poarte o discutie si nu este lasat,atunci eu nu ma mir ca injura pe unde apuca...asta e.

Link spre comentariu

Probabil o nedreptate a moderatorilor... sau exces de zel in sanctionarea unora (si tolerarea altora) :).

...................

Clona asta e puternica rau, :qetrwe Inchide-ti portile forumului. Nimeni nu iese, nimeni nu intra. Sa vina lt. Colombo ...

LE: Sper sa se discute civilizat.

Editat de marius75
Link spre comentariu

Dar daca tot vrea sa discute civilizat,chiar nu sunteti dispus sa vedeti ce are de spus?

Nu stiu despre Validae dar eu NU sunt dispus, eu NU cred ca un om normal la cap face asa ceva, eu NU cred in ipoteza seriozitatii sale, si-a pierdut in ochii mei absolut orice farama de credibilitate, s-a dovedit ca nu face decat sa-si bata joc de forum, nu am ce sa discut cu un asemenea personaj!

Habar n-am cine e,dar chiar as vrea sa stiu de la ce a plecat tot balciul asta.Daca n-a fost banat din nou,poate posteaza aici si terminam discutia.

Citeste aici:

http://www.elforum.info/topic/119864-stare-forum-discu?ii-despre-r?zboiul-clonelor/?p=1439484

LE: Marius, individul ala posteaza de pe proxy.

Link spre comentariu

Doaaa, are niste probleme cand un user vechi si serios ia 9 puncte pt offtopic iar intreg forumul sta sa dezbata problemele unuia abia intrat.

Tineti-o tot asa pana va decredibilizati definitiv!

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Daca posteaza de pe proxy, cam dificil de aflat.

............

Eu am mai propus ceva in legatura cu asta (9 puncte pentru off topic pentru un user vechi), dar postarea a fost stearsa. Nu m-i s-a parut in regula, dar de unul singur, n-am nici o putere.

Editat de marius75
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări