allexx1968 Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Alex asemenea afirmatii ( sa nu le caracterizez ca acuzatii ), nu se fac fara dovezi pentru ca sunt foarte grave. Arata-mi tu mie o dovada incontestabila de clona si-ai sa vezi cum dispare nu doar clona ci si contul principal, am mai facut asta in cateva randuri in trecut deci n-ar fi o premiera. Supozitiile nu sunt deajuns pentru a sanctiona aspectul asfa tocmai pentru ca clona presupune intotdeauna excludere imediata de pe forum. Deci trebui sa poti dovedi fara putinta de indoiala, nu doar sa banui. Buna Exact ce spuneam,"acceptate tacit".Daca as avea aparatura SRI poate as putea dovedi. In rest sunt "mic",doar constat ceea ce se intampla pe forum. Discutam daca doresti in privat. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Pai chiar si afirmatia ca sunt acceptate tacit de moderatori trebui probata pentru ca este una grava. Si eu am banuielile mele in anumite situatii insa nu pot interveni in nici un fel pe baza unei presupuneri asa cum o instanta de judecata nu poate gasi pe cineva vinovat doar prin prisma unor banuieli. Eu nu-mi permit sa judec dupa propriile convingeri posibilitatea de clona a vreunui cont ci trebui sa caut dovezi. Daca crezi ca ai argumente clare te astept oricand pe privat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 (editat) Leco, nu vreau s? "dau ap? la moar?" se poate TO?I s? ne ab?inem?! Prin aceasta "abtinere", neregulile trec "neobservate", si moderatorul continua sa insiste in eroare. Poate ca daca mai multi ii spun ca a gresit sau ca nu a gresit, va reflecta mai mult data viitoare si va modera ALTFEL. Solutia este foarte simpla, acceptul erorii/greselii, si asta este. Dar cind orgoliul este prea mare, eu zic ca si tacerea este un raspuns. Foarte bine spus, capul plecat, sabia nu-l taie! Editat Octombrie 23, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 DjLeco, cu tot respectul, eu cred ca deja insisti putin cam mult. Nu trebuie noi sa aprobam daca a gresit sau nu ci seful. Catre el trebuie sa te indrepti cu argumentele. Cum decide el asa ramane. Nu uita ca sunt regulile lui si daca maine zice "gata inchid forumul"o sa asteptam la usa mult si bine. Asta e ideea. In opinia mea faptul ca insisti aici nu te ajuta deloc, dimpotriva.Concluzia este ca, daca a gresit sau nu, nu suntem noi cei care judeca. Eu consider ca ati expus argumentele si acum ar trebui sa asteptati rezultatul. Oricum Vasile citeste discutia de aici, fiti sigur de asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate