The Stressmaker Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Imbunatatirile la relatia intre moderatori si useri sunt la fel cum gandesc si eu asa ca nu pot decat sa-i dau dreptate doar partial lui DjLeco. Cat despre acel topic cu pozele, daca s-a urmat literal litera regulamentului, la numaratoare au fost doua mesaje indiferent de text. Ocolirea era simpla, din punctul meu de vedere. Rugaminte de la moderator sa deblocheze mesajele la editare pentru atasare poze. Asa nu se numarau 2 mesaje in aceeasi zi. Nu a fost o sugestie ca DjLeco ar fi avut clona ci era contextuala adica "clona" (parca e telenovela asa se discuta despre ea... ) a facut o remarca precum ca "userul original" a luat 9 puncte penalizare. Concluzia cuiva a fost ca in perioada repectiva doar cativa au luat 9 puncte enumerandu-i. @ thunderer: mai usor cu parerile personale despre utilitatea sau nu a unor useri mai ales cand persoana careia ii atribuiti ideea nu poate da replica nefiind prezent. Cat despre acea afirmatie referitoare la comportamentul "clonei" a fost facuta inainte de a fi prezentate si celelalte dovezi accesibile doar adminului si moderatorilor, acele dovezi ascunse din pricina limbajului vulgar si tendentios. Intre timp eu cred ca si-a schimbat parerea despre acel user "clona". @elmar: daca ii dati replica ii dati si satisfactie. @marian: fiecare vede realitatea din patratica lui. Fiti impartial si faceti-va datoria cu simt de raspundere fara a da satisfactie nimanui. Atat va pot spune. @DjLeco: parerea mea este sa incercati sa fiti cat mai ok cu topicele dv. si sa renuntati la comparatia cu alte topice. Chiar daca ceea ce scrieti ar fi adevarat nu asta este metoda de a va face dreptate. Chiar daca modereaza preferential puteti intotdeauna sa va adresati celui superior intr-un limbaj cat mai decent si cat mai concis caruia sa-i expuneti problema asa cum o vedeti dv. Daca nici asa nu se rezolva, asta e, ati incercat. Pe viitor sa aveti grija sa nu repetati situatia si gata. PS: stiu si eu ce inseamna comportamentul razboinic intr-o situatie si cat de usor poate escalada starea conflictuala. Din experienta mea am observat ca tipetele si urlatul peste celalat nu aduc castig decat in situatii limitate. In restul situatiilor, gandirea la rece si miscarile ca la jocul de sah pot face mult mai bine. Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2016 (editat) E a doua oar? c Editat Octombrie 23, 2016 de elmar Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 (editat) DjLeco nu era cazul s? scrii at Editat Octombrie 23, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 @thunderer , e?ti ceea ce meri?i , Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 V-am cerut doar s? nu mai face?i atacuri la persoan?, dar nu se poate....am Link spre comentariu
Liviu M Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Gandindu-ma cum s-ar putea aplana conflictele useri - moderatori, am ajuns la concluzia ca poate n-ar fi rea infiintarea unui post de "anti-moderator" (Vasile ar trebui sa renunte la orice alte activitati ca s-o faca) si a unei sectiuni "probleme cu moderatorul". In sectiunea "probleme cu moderatorul" (si numai acolo) vor fi scrise "plangerile", iar "anti-moderatorul" (un utilizator cu acces la posturile ascunse) citeste plangerea, citeste "dovezile" *) si-l informaza pe Vasile de concluzia lui. Nu va avea drepturi normale "de moderare" si nu va putea "restabili dreptatea" de unul singur. Mai mult decat ideea, am si o propunere pentru utilizatorul potrivit pentru aces rol - elmar. Altruist e, cu un dezvoltat simt al dreptatii e, prezent des pe forum e, deciziile moderatorilor le critica... Din noua postura va avea nu numai dreptul de a pune la indoiala diversele decizii, va fi chiar obligat. Pareri? *) De-aia-i trebuie acces la toate posturile si nici un post nu va putea fi ster pana nu-si da el OK-ul. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Cred ca o sa fie haos asa plus ca se va reduce din functionalitatea si viteza forumului pentru ca vor exista mesaje in plus la fel si setarile. Eu zic ca exista deja functia si se numeste "supermoderator". La cum vad eu situatia sacrificiul trebuie sa-l faca dl. validae. Link spre comentariu
George Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Mai mult decat ideea, am si o propunere pentru utilizatorul potrivit pentru aces rol - elmar. Altruist e, cu un dezvoltat simt al dreptatii e, prezent des pe forum e, deciziile moderatorilor le critica... Tocmai ce a spus Vasile pe celalalt topic cu "razboiul clonelor" ca nici nu citeste postarile lui elmar si tu crezi ca Vasile va fi de acord sa-l puna sa se ocupe cu asa ceva ? Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2016 (editat) Cu riscul de a fi sanc?ionat pentru off topic... Are dreptate D-l George! Iar Editat Octombrie 23, 2016 de elmar Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 (editat) Ar fi ok daca s-ar putea mari numarul de Quotes intr-o singura postare la mai mult de 3 colegi, poate vrei sa dai mai mult de 3 exemple odata... Pentru binele si linistea forumului, iata propunerea mea: Pentru a evita pe viitor ca oricine sa isi posteze pingerea/problemele cu x sau y acesta fiind de orice rang in forum pe sectiunile tehnice ale forumului, eu propun ca rubrica sugestii si reclamatii, sa fie lasata libera, sa poata posta oricine are ceva de spus versus alt coleg, moderator etc. Domne, am o problema, ma simt nedreptatit, imi expun plingerea acolo, pe sectiunea dedicata fara sa trebuiasca sa astept "acceptul cuiva din staff", adica pre-cenzurarea. Domnilor, postarea conditionata in acea sectiune se poate numi CENZURA, si chiar daca acesta este un forum privat, cenzura nu trebuie sa existe, fata de niciun membru al forumului. Excludem faptul ca X sau Y, nu a dormit bine azi noapte si isi varsa injuraturile aiurea, asta este de inteles ca nu este acceptabil si direct penalizabil, sintem OAMENI si putem discuta ca OAMENII. Deci pe scurt, aceasta sectiune: http://www.elforum.info/forum/111-sugestii-si-reclamatii/ sa fie lasata LIBERA pentru ca oricine sa posteze o reclamatie sau plingere intemeiata, fiind direct raspunzator de ceea ce posteaza acolo! Orice abuz in acea sectiune, (postare aiurea, la misto sau polita de platit de catre oricine fata de oricine) sa fie sever sanctionata cu 1 saptamina de stat pe bara, urmatoarea abatere cu 30 zile stat pe bara, iar apoi Vasile si numai EL, decide ce si cum, mai departe! Vasile si numai el, trebuie sa aibe dreptul de a modifica/sterge/inchide/lua decizie in cazul oricarei plingeri in acea sectiune si NU moderatorul x sau y, deci nimeni nu sterge/modifica nimic, inafara de Vasile, astfel nimic nu mai poate fi truncat, si nimeni acuzat ca a sters, ascuns, modificat, etc, mai pe scurt TRANSPARENTA fata de oricare membru al acestui forum, indiferent de rang, functie, vechime. Eventual in functie de gravitatea faptelor aratate acolo (in cazul in care sint injurii), sa poata interveni si S-Mod Validae, si sa ascunda TEMPORAR, asta numai in cazul in care Vasile lipseste din x motiv pe o perioada, urmind ca la prezenta lui si dupa citirea celor scrise acolo, sa decida ce si cum. Moderatorii sa NU mai aibe NICIUNUL dreptul de a acorda nicio penalizare nimanui (zile de pauza, banari), ei sint doar supraveghetori ai bunului mers al forumului, nu politaii cu bita in mina, insa acestia pot quota sau face printscreenuri ori splitui din sectiunea unde s-a comis postarea cu situatie delicata, acestea fiind splituite direct la sectiunea reclamatii, unde Vasile va decide mai departe ce si cum. In functie de gravitatea unor abateri sau abuzuri ori moderari incorecte a moderatorilor, S-Mod sa poata interveni cu penalizari, pe care sa le faca PUBLICE, astfel incit TRANSPARENTA fata de toata lumea, sa NU mai poata fi contestata de nimeni! In acest moment facindu-se cum am spus mai sus, nimeni nu va mai putea sa se plinga de moderatori ca sanctioneaza "preferential" sau ca moderatorul x, plateste polite userului y! Eu cam asta vad ca s-ar putea face ca bunul mers al forumului sa triumfe din nou, si conflictele x user versus y moderator sa inceteze. Validae va avea o sarcina mai grea, sa fie echidistant fata de oricine, si va fi CLAR rasplatit cu recunostiinta noastra, cu intelegerea noastra de a fi mai putin rai si mai mult omenosi, si treptat cu detensionarea publica a forumului si revenirea pe fagasuri normale a acestui forum, exact ceea ce cred ca ne dorim cu totii. Editat Octombrie 23, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Am redeschis topicul, sper s? v? ab?ine?i de la atacuri.... Leco, am podul plin de recuno?tin?a unora de pe aci, eu fac treaba asta doar pentru a men?ine un climat normal pe forumul, nu pentru a-mi satisface vreun orgoliu sau recuno?tin?a userilor. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 (editat) Vali, recunostinta vine imediat dupa corectitudine, vei vedea asta, garantat!Am curaj sa fac pariu ca TOTI putem fi oameni!Trebuie doar sa nu lasam orgoliul sau frustrarea (de moment) sa ne conduca in detrimentul mintii si a gindirii logice.Este calea spre succes. Editat Octombrie 23, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Mariane, Validae, Elmar, DjLeco chiar nu pute?i pune cap?t acestor controverse, acestor discu?ii inutile?!?!Chiar nu v? pute?i ab?ine?!Devine acest forum un topic Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 " Drumul c?tre iad e pavat cu bune inten?ii " .@validae , nu ave?i cu cine face treaba p Link spre comentariu
Postări Recomandate