elmar Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 (editat) Aw Genetix a scris: eu personal, cred ca ar fi timpul sa facem cate o cotizatie pentru site. nu glumesc. chestia cu donatia nu prea e ok, o suma fixa , relativ modica, ar fi ok. in felul asta, s-ar putea face o verificare cu SMS. un numar atasat unui cont, face mult. nu neaparat la inregistrare. dar ca sa poti posta (ma refer la taxa fixa, unica, non-repetitiva) Din p?cate ...eu nu pot s? Editat Octombrie 22, 2016 de validae Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2016 Dup? p?rerea mea ...blocarea,baricadarea forumului nu e o solu?ie!Un Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 elmar. sunt si eu pe ideea ca nu e total nebun, dar fi sincer. orice banari ti s-ar intampla pe un site, ramane un site, nu-ti arati o fata de copil retardat.. nu ? la urma urmei e doar un forum, viata lui e alta...in fine... chestia cu sms. doar o intrebare: facebook, e unul din site-urile moarte ? yahoo ? gmail ? toate mortaciuni...stiu.. si totusi, s-ar face o separatie buna zic eu. in fine, ziceam si eu ca idee...oricum.. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 Cred ca ai asteptari prea mari de la Elmar...Interesanta ideea cu controlul identitatii la inscriere, si prin prisma activitatii de zilele astea a acelui individ dezaxat, cred ca ceva de genul asta ar cam trebui implementat pentru protectia forumului, altfel idiotu asta va lasa de inteles ca oricine are o problema cu ceva sau cineva, isi poate bate joc de forum cum pofteste. Deci chiar daca ar fi temporar tot ar fi util. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Cred c? e singura m?sur? prin care se poate asigura un forum curat. Nu e o op?iune 100% sigur?, fiindc? un dezaxat va fi Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2016 (editat) chestia cu sms. doar o intrebare: facebook, e unul din site-urile moarte ? yahoo ? gmail ? toate mortaciuni...stiu.. Eu nu ?tiu s? fi v?zut a?a ceva pe aceste saituri...ca s? fie obligatoriu s? Editat Octombrie 22, 2016 de elmar Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Elmar pai cum vrei sa reactionez cand tu tinzi sa-l legitimezi pe individul ala? Ce a aparut in public pe forum reprezinta doar varful iceberg-ului si a fost inlaturat rapid, grozaviile adevarate si oripilante sunt in continutul zecilor de rapoarte ce le-a trimis de pe zeci de clone, pe forum pretinde ca protesteaza civilizat, dar trimite zeci de rapoarte cu un continut care ar rusina si o prostituata. Nu este un secret pentru nimeni ca noi 2 nu ne inghitim, mie nu-mi place atitudinea ta de user si ma indoiesc ca vreodata te vei schimba, tie nu-ti place stilul meu de a modera, si totusi nu ne injuram ca la usa cortului, nu ar fi normal. Indiferent de circumstante, indiferent de situatie, asa ceva este inadmisibil si intolerabil. Victor ma indoiesc temeinic de ipoteza ta cum ca ar fi fost de buna credinta si ca ceva de pe forum l-a starnit atat, ce face el dovedeste o obsesie ce depaseste orice limite, dovedeste niste probleme grave la mansarda, dovedeste o lipsa totala a autocontrolului, asa ceva nu apare peste noapte datorita unei intamplari episodice pe un mediu online, oricare ar fi el, ci se desconspira tocmai in urma unui astfel de episod. Link spre comentariu
XAN77 Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Cred ca ai asteptari prea mari de la Elmar... afirma?ia asta e ur Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Asa o fi, dar zilele astea numai la diplomatie nu-mi sta mie capul... Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Pai vedeti cum stau lucrurile ? ... aici e problema noastra : in loc sa uitam micile conflicte si sa facem front comun impotriva "atacatorului" incepem sa ne intepam intre noi. Avem sau nu dreptate, nu este momentul potrivit. Parerea mea . Impotriva terorismului de orice fel (fie el si forumistic) trebuie luate masuri ferme / transante. Nicio legitimare, nicio intelegere, nicio cedare! De aceea repet ideea de a bloca temporar accesul la creearea de noi conturi. Elforum are foarte multi useri la acest moment, nu cred ca va fi un capat de tara daca o luna sau doua (pana se plictiseste "Psyho") nu se vor putea inregistra noi utilizatori. Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2016 (editat) Editat Octombrie 22, 2016 de elmar Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Florin ai dreptate 100%. Elmar atata vreme cat cauti sa justifici ceva ce nu poate fi justificat, nu te poti astepta de la alte reactii din partea mea, avem 2 pareri diametral opuse, eu consider ca asa ceva nu se face orice ar fi de catre un om normal la cap, tu consideri ca poate totusi are dreptate, mai mult decat atat acuzi pudismul celor ce-l acuza pe el. Atata vreme cat vei gasi pana si o farama de normalitate in comportamentul acelui individ, nu te astepta sa te aplaud, ci din contra. Si cu asta am incheiat offtopicul. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 (editat) #111 Marian,validae,imi place cum ?ine?i ochi?orii Editat Octombrie 22, 2016 de viobio Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2016 (editat) Florin ai dreptate 100%. Elmar atata vreme cat cauti sa justifici ceva ce nu poate fi justificat, nu te poti astepta de la alte reactii din partea mea, avem 2 pareri diametral opuse, eu consider ca asa ceva nu se face orice ar fi de catre un om normal la cap, tu consideri ca poate totusi are dreptate, mai mult decat atat acuzi pudismul celor ce-l acuza pe el. Atata vreme cat vei gasi pana si o farama de normalitate in comportamentul acelui individ, nu te astepta sa te aplaud, ci din contra. Si cu asta am incheiat offtopicul. Hai s?-i pune m la col?(ca la gr?dint?...odat?)pe to?i care sunt(presupus) abuza?i...?i s?-i ridic?m Editat Octombrie 22, 2016 de elmar Link spre comentariu
XAN77 Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Reac?ia obsedatului este f?r? doar ?i poate deplasat?. Dar e posibil s? aibe la origine un s Link spre comentariu
Postări Recomandate