cipriyan123 Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Awelco si Stanley au aplicate doar etichetele in Italia(la fel ca tot ce este nou de la Telwin,gama Force,Technology186....). Nu am nici un interes sa.l dezamagesc pe om. Stanley ca firma nu mai sunt ce au fost odata,multe scule sunt chinezarii rebranduite. Daca ati sti cate se intoc in servis dupa cateva zile de folosire...si ce imaginatie au cei ce receptioneaza produsele , de inventeaza niste scuze sa scoata scula din garantie,sunt in stare sa spuna ca defectul nu e de la scula de kkt ci de la alinierea planetelor..... Link spre comentariu
nickrvl Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Ma bucura interventia ta deoarece eu am incercat sa-i explic situatia dar sant convins ca omul considera ca nu stiu eu ce vorbesc sau poate ca am alt interes insa situatia asta e din ce in ce mai des intalnita in cam toate domeniile, adica produse mincinoase.... Link spre comentariu
dany_cta Postat Octombrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2016 (editat) Nu am contestat faptul ca pot sa fie fabricate in china. Nici nu ma deranjeaza asta, nu exista nici un motiv atata timp cat in spate exista o firma serioasa. Ma deranjeaza doar clonele 100% chinezesti facute de tot felul de chinezi destepti, care doar bazaie si nu functioneaza deloc si vandute la kg. Imi pare rau ca nu vreau sa dau 1000euro pe un aparat cum sugereaza cei de aici, aparat cu care sunt 100% sigur ca eu personal nu as observa vreo diferenta, si deja observ ca aparatul asta in mana mea face suduri mult mai frumoase decat MMA-urile cu care am lucrat pana in prezent. Am specificat clar bugetul de la bun inceput, genul de sudura pe care il vreau, am dat exemple de modele, la atat trebuia sa se limiteze discutia, nu sa mi se recomande sa cumpar unele sa sudez avioane. Restul e offtopic, nu stiu de ce se tot insista pe asta. Sunt sigur ca daca aveam ca tinta un echipament de 1000euro mereu aparea cineva sa imi recomande sa maresc bugetul sa iau unul 1500-2000euro. La sudurile de test fara gaz s-a comportat extrem de bine. Pana in prezent este o alegere buna pentru mine, daca as fi dat mai mult ar fi fost bani pierduti aiurea pe un utilaj care nu face nimic in plus pentru mine. De diferenta de 500euro pot sa cumpar alte utilaje care chiar ar fi folosite in atelier in loc sa ii bag intr-un aparat nefolosit. Eu doar am vrut sa stiu diferenta dintre cele din gama respectiva de pret, nu intre astea ieftine si alea scumpe. Editat Octombrie 25, 2016 de dany_cta Link spre comentariu
spik Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 (editat) E hai, toti au fost bine intentionati...acum ai facut cum ai vrut...o sa tina mult si bine la cat vrei sa sudezi, dar sunt situatii cand vrei sa-l forjezi la vreo lucrare(ca tot il ai) si atunci apar problemele...bafta si sa ne tii la curent cu fiabilitatea echipamentului! Editat Octombrie 25, 2016 de spik Link spre comentariu
alin 105 Postat Octombrie 26, 2016 Partajează Postat Octombrie 26, 2016 (editat) dany-ct a specificat ca este interesat sa cumpere un aparat care sa se incadreze intrun anume buget pt cateva suduri pe luna.Nu sudeaza caroserii de Mulsanne. Am cumparat si eu o chinezarie de MMA ( care a costat doar 540 de euro ) , plasma si TIG ( 3 in 1) si cu toata jena si rusinea , boieri dumneavostra , recunosc ca sunt foarte multumit de achizitia facuta . Imi asum posibile probleme/defectiuni in exploatare avand in vedere ca nu mi-am luat scule profesionale, nedorind sa desfasor activitati profesionale in domeniul confectiilor metalice) . Editat Octombrie 26, 2016 de alin 105 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 26, 2016 Partajează Postat Octombrie 26, 2016 Il aveam eu in vizor pe asta pentru @dany insa depasea plafonul. Javac-ul l`am avut in mina si a mers fain si e OK construit, nu`i o petarda de aia l`am si recomandat. Grig Link spre comentariu
spik Postat Octombrie 26, 2016 Partajează Postat Octombrie 26, 2016 Eu am sudat cu aparatul din "vizorul" lui Grig, nu e "petarda"!Facand o paralela cu masinile auto si aici toate sudeaza, daar una este confortul si fiabilitatea unui Mercedes si alta este in cazul Daciei! Link spre comentariu
dany_cta Postat Octombrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2016 (editat) Stie o gramada aparatul ala dar si pretul este mai mult decat dublu dupa ce adaugam si transportul. Sunt multumit cu alegerea facuta, totul pare ok, pare bine construit si asta si nu vad nici un fel de urma de china prin el. L-am demontat sa vad de ce merge si totul pare curat si organizat bine pe acolo, are etichete peste tot bine lipite si pana si carcasa nu este prinsa doar in suruburi, este si lipita cu silicon, am tras destul de ea sa o dezlipesc, totul pare ingrijit si pana si cablul este imprimat cu made in italy. Chiar nu cred ca este cazul sa il comparam cu un einhell (sau celelalte "petarde" chinezesti) care are pana si clestii din tabla ambutisata fara cupru pe ei. Editat Octombrie 26, 2016 de dany_cta Link spre comentariu
nickrvl Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Ar fi fost excelente cateva poze, interior exterior..... Link spre comentariu
dany_cta Postat Octombrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2016 (editat) Problema este ca, chiar daca as face poze, s-ar trezi cineva sa gaseasca similaritati cu alte modele chinezesti si s-ar creea alte discutii fara sens. Pana la urma e un simplu transformator si putina electronica, un aparat de-asta de sudura nu este nici un fel de inginerie, doar un transformator/sursa, motorul care impinge sarma si un furtun de gaz. Nu cred ca vorbim de amorsat arcul sau alte tehnologii cand e vorba de mig nu ? Doar astept butelia acum sa vedem daca poate sau nu sa puna cateva puncte de sudura pe inox, pentru asta am avut nevoie de el, daca nu reuseste inseamna ca ceilalti au avut dreptate si eu am gresit cumparand un aparat mai ieftin de 800euro, daca reuseste inseamna ca nu au avut dreptate si am ales corect cu cunostintele mele zero in domeniul sudurii. Editat Octombrie 27, 2016 de dany_cta Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Normal ca sint similaritati, au copiat si chinezii de undeva. Nu conteaza ce zicem noi, tu sa fii multumit cu el! Pune linistit foto, mai invatam. Grig Link spre comentariu
spark Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 A construit cineva un model ( made home) de mig-mag Am vazut la un atelier o gramada de aparate pentru reparatii. M-am uitat la unele modele nu se pot separa modulele pcb pentru ca sunt unite de un conector de vro 20 pini (asemanator cu molex) aproape ca sunt sigilate pentru depanare__la alte modele pioletii distanteri dintre module care au si rol de borne conector se deslipesc iar contactul imperfect incalzesc suplimentar igbt-urile Ma gindeam ca construirea unui mig-mag acasa v-a evita "zgircenia" unui radiator mai coresponzator pentru montare igbt-urilor pe verticala Am vazut ca sunt module compacte de cumparat [/url]">http:// Link spre comentariu
nickrvl Postat Octombrie 28, 2016 Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Acesta este un MMA......, foarte asemanator cu Telwin care de la care au furat, sa-i ia gaia....... dany_cta, bineanteles ca vor fi discutii, asta e libertate de exprimare, doar nu te astepti ca toata lumea sa fie de acord cu tine sau cu mine........ Era o vorba, "Nu-i frumos ce e frumos e frumos ce-mi place mie" Link spre comentariu
dany_cta Postat Noiembrie 4, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2016 Mi-am procurat o sarma de 0.6 si duza era de 1mm. A trebuit sa refac duza si supriza, filetul la duza este M6, iarasi, nu contest, daca era 100% chinezeasca si doar rebranduita, nu ar fi avut filetul imperial ? Nu cred ca pentru restul lumii fac cu metric, si imi vine greu sa cred ca se fac modele diferite doar pentru Europa, cu pas metric. Link spre comentariu
nickrvl Postat Noiembrie 4, 2016 Partajează Postat Noiembrie 4, 2016 Pistoalele cele mai cunoscute (de pe la noi) au duze pe metric, 5 rar/hobi, 6 si 8 cele mai utilizate, 10 rar.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum