Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sfat mig-mag

dany_cta

Postări Recomandate

Daca esti persoana fizica, informeaza-te la cel mai apropiat centru de imbuteliere gaze ce politica au! Poate daca cumperi de la ei vor face o favoare la incarcare!

Foarte corect spus. Chiar daca pretul a fost ceva mai mare in cazul meu eu am preferat sa iau butelia direct de la centrul de incarcare ca sa nu apara probleme ulterior, sa nu zica ca cine stie ce stas sau altceva nu se potriveste, doar ei mi-au dat-o.

Link spre comentariu

Ba nu e normal de loc, iara eu am luat butelie de Ar "pe persoana fizica" din Bucuresti, neajunsul e ca incarcarea e tot la ei. Butelia de CO2 am "gasit-o" si o incarc la centrul nostru zonal, o incarc la propriu nu o schimb.

E adevarat totusi ca preponderent nu se dau catre persoane fizice iar firmele inchiriaza.

Editat de nickrvl
Link spre comentariu

nu se dau buteli de ag sau co2 la fizic:numai la juridic,si asa e si normal

De ce e asa normal? Asta e genul de afirmatie care nu imi place. E normal ca oamenii care sunt persoana fizica sa nu aiva acces la lucrurile de care au nevoie? Pe bune?Daca tu cumva crezi ca persoana juridica este un maestru in sudura te inseli. Persoana juridica este de obicei patronul unei firme. El angajeaza oameni care trebuie sa lucreze. Daca domeniul de activitate al firmei respective nu este doar sudura nu cred ca la interviu il pune pe vreunu sa dea test de sudura. Asa ca ai fi surprins sa vezi cati oameni "persoane fizice" sudeaza mai bine decat oamenii care lucreaza pe santiere de constructii si reparatii. Desigur repet, ca sa nu imi aud vorbe, nu m-am referit la atelierele de sudura si la santierele de constructii cladiri mari unde oricum sudura este la alt nivel si la alte nivele si procedee de sudura.

Link spre comentariu

Se incadreaza la gaze periculoase chiar daca sunt verzi, clasa de risc aproape de zero, doar de asfixiere in spatiu mic (oare stai intr-o camera de 4mp si daca iese gazul inlocuieste aerul ??) si o persoana fizica nu are cum sa faca dovada pregatirii de protectia muncii cu asa ceva.

La oxigen si acetilena e normal sa nu iti dea voie, alea sunt bombe, dar la co2 si argon, astea sunt stingatoare.

Link spre comentariu

Da mestere, ce vremuri, nu ca acum, frecam luleaua in timp ce sarma curge singura.

Bine ca ai scris ca sa vedem ca inca esti bine, credeam ca te-ai dus, eu deja eram pregatit sa deschid o sampanie.

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Lasa mestere, nu te supara, @dany s`a referit la la userul @mesterul strungar , nu la persoana dumitale.

@dany, am spus eu cit are de`a face mesterul cu strungul insa dupa cum vezi e un user care nu sare calul desi este provocat de multi .

Pina la urma rolul lui este de "agent provocator" si mai invioreza spiritele.

Pe mine de multe ori chiar ma binedispune, cred ca si pe altii.

Daca asa vrea, are loc si el

Link spre comentariu

:d

Grig

L.E. Trebe neaparat sa apara!

Mesteru` tre` sa ne spuna cum suda el cu oxigen si carbit sub apa!

Asa a construit el Portile de Fier I

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări