Nemesis Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 Presupunem ca avem un cd nefinalizat cu ceva date pe el . Deschidem nero (nero express) si daca bagam cd-ul cu pricina o sa ne apara lista cu ceea ce este scris pe el . Daca stergem tot din lista si dam "burn" , vom constata ca daca bagam cd-ul in oricare alt cd-rom acesta va apare ca fiind gol . Intrebarea mea este cum as putea recupera ce a fost "sters" de pe acel cd . Problema mea e cu un dvd dar cred ca e aprox aceeasi chestie ca si la cd-uri . Am auzit ca ar fi soft-uri care pot citi ce a fost "sters" de pe cd-uri .P.S. mentionez ca nu e vorba de cd-uri si dvd-uri reinscriptibile ci doar de alea obisnuite . Link spre comentariu
Blind Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 Active_UNdeleteBad Copy prosi multe altele Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 P.S. mentionez ca nu e vorba de cd-uri si dvd-uri reinscriptibile ci doar de alea obisnuite .Pai CD/DVD-urile "obisnuite" nu pot fi sterse.... :smt017 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 15, 2007 Partajează Postat Mai 15, 2007 salveaza cu nero track-urile fiecare in parte ca si imagine, iar apoi incarc-le in emulator si copiaza continutul :yawinkle: preupun ca ai luat un cd multisesion si ai uitat sa continui sesiunea precedenta cand ai scris pe el :weedman: Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 15, 2007 Partajează Postat Mai 15, 2007 P.S. mentionez ca nu e vorba de cd-uri si dvd-uri reinscriptibile ci doar de alea obisnuite .Pai CD/DVD-urile "obisnuite" nu pot fi sterse.... :smt017ba da :)dar asta nu inseamna ca se baga pe 0 (sau pe 1) toti bitii care compun trackurile, ci doar se marcheaza trackurile ca fiind goale.de-aia windozele nu le vede.bad copy si softurile asemanatoare citesc bit cu bit continutul, si se uita sa vada daca trackuri cu date sunt marcate ca goale, apoi le marcheaza normal, aka cu date...aceeasi faza cand stergi ceva de pe hard: nu se pune in locul datelor biti "goi", ci se marcheaza in fat ca "stearsa" zona cu pricina. daca fat-ul nu este alterat (accidental sau voit), se poate face undelete modificand fat-ul cum trebuie...morala: daca vrei ca un hdd sa fie cu fostele date absolut necitibile, trage-i un low level format... insa oficial, asemenea soafte nu mai exista... iar cele de DOS normal ca nu stiu de LBA sau de SATA :goodman: Link spre comentariu
Vizitator bursuc vasile Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 Am întîlnit şi eu aceeaşi problemă, atunci cînd am făcut multi-sesiuni cu NERO, pe mai multe calculatoare. După ce am adăugat o nouă sesiune, nu le-a mai arătat pe cele precedente.Din My Computer am ales Driver CD (adică unitatea CD/DVD). Am dat dreapta pe mouse şi de aici Properties. A apărut o listă cu numele sesiunilor ce au fost scrise, iar din această listă am ales ce am avut nevoie. Astfel am salvat datete scrise anterior, apoi am aruncat CD-ul.Acest lucru a mers pe un calculator P2 - 266M şi W98. Pe altul mai mare şi cu W-XP nu a mers.Încercaţi şi voi, poate, poate ........... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum