Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Opinii osciloscop

ALVIN

Postări Recomandate

Buna seara, vreau sa-mi cumpar un osciloscop (uz amatoricesc, vreo reparatie din cind in cind, reglaj amplificatoare) si, din diferite considerente , m-am orientat catre urmatoarele modele:

-HANTEK DSO5072P

-HANTEK DSO5102P

-UNI-T UTD2102CEX

-RIGOL DS1052E

In ordinea enumerata preturile variaza de la214 la 318 euro, totul inclus. Stiu ca sunt aparate cu parametrii destul de diferiti, m-ar interesa renumele si fiabilitatea fiecarui brand/model precum si alte caracteristici de care sa tin cont.

Multumesc pentru eventualele opinii, un sfirsit de saptamina placut tuturor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ALVIN

2

• crispus

1

• yo9hrb

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Personal as prefera Rigol 1054z, e upgrade de la 1052, ai 4 canale - e util daca de exemplu vrei sa decodezi SPI de exemplu - chiar daca e putin mai scump 330 euro fara TVA shipping gratuit in EU de la un magazin din Germania (pot da detalii pe PM - fara afiliere la magazin).

Dintre cele enumerate de tine iti recomand cu caldura Rigol, si sa-ti zic de ce:

- E un model foarte popular - se poate "hackui" - si se transforma in varianta de 100 MHz

- Gasesti suport in comunitate -  daca ai o problema - exista multa lume. Se stie mai bine limitarile.

https://www.youtube.com/watch?v=PC6IDjv5czQ

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări