ALVIN Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 Buna seara, vreau sa-mi cumpar un osciloscop (uz amatoricesc, vreo reparatie din cind in cind, reglaj amplificatoare) si, din diferite considerente , m-am orientat catre urmatoarele modele: -HANTEK DSO5072P -HANTEK DSO5102P -UNI-T UTD2102CEX -RIGOL DS1052E In ordinea enumerata preturile variaza de la214 la 318 euro, totul inclus. Stiu ca sunt aparate cu parametrii destul de diferiti, m-ar interesa renumele si fiabilitatea fiecarui brand/model precum si alte caracteristici de care sa tin cont. Multumesc pentru eventualele opinii, un sfirsit de saptamina placut tuturor. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 Pana la ce frecventa vrei sa vezi semnalul? Link spre comentariu
ALVIN Postat Octombrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2016 50 MHz ar fi destul. Link spre comentariu
crispus Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 Personal as prefera Rigol 1054z, e upgrade de la 1052, ai 4 canale - e util daca de exemplu vrei sa decodezi SPI de exemplu - chiar daca e putin mai scump 330 euro fara TVA shipping gratuit in EU de la un magazin din Germania (pot da detalii pe PM - fara afiliere la magazin). Dintre cele enumerate de tine iti recomand cu caldura Rigol, si sa-ti zic de ce: - E un model foarte popular - se poate "hackui" - si se transforma in varianta de 100 MHz - Gasesti suport in comunitate - daca ai o problema - exista multa lume. Se stie mai bine limitarile. https://www.youtube.com/watch?v=PC6IDjv5czQ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum