dan cod Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Bine ca e ok totul. Link spre comentariu
Bird Postat Octombrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Da asa este Daca umfla imaginea , cauta pe pinul ABL sa nu fie ceva pe acest traseu Pinul 10 de la trafo linii - ABL- este pus la masa . O avea reglajul in jungla , dar nu stiu cum si unde se face . Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Asa este la sasiul asta. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Eu mam uitat acum pe 3 scheme diferite dar cu acelasi sasiu si nu corespund , toate 3 sunt diferite . Daca pinul de ABL este la masa direct fara vreun cond sau rezistenta atunci ori traf cu probleme vreo dioda in scurt pe iesirea de inalta , sau sursa instabila Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Depinde si cat umfla imaginea.Tensiunile se poat masura usor daca fluctueaza.Si FITul se poate daca este cu ce. Link spre comentariu
Bird Postat Octombrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Depinde si cat umfla imaginea.Tensiunile se poat masura usor daca fluctueaza.Si FITul se poate daca este cu ce. O sa masor si sursa si FIT-ul . curios mi-se pare ca se strang mai mult colturile , se face " perna " . Link spre comentariu
Bird Postat Octombrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2016 ....Sursa nu fluctueaza , iar FIT-ul intre 26500,26600 si 27ooo, 27100 . Dupa mai mult timp de functionare se pare ca face mai putin ...poate niste C-uri ...?? aparatul este destul de vechi . O alta intrebare ...tot la aparatul asta ..in service mod - option - CRT am posibilitatea sa setez 4:3 sau wide . Daca setez 4:3 , in menu am doua optiuni -NORMAL SI ZOOM si pe normal toate programele se vad in 4/3 ; daca il setez wide apar mai multe optiuni in menu ..wide auto , wide , zoom 1 , zoom 2 si 4/3 . Ma asteptam sa se ingusteze pe wide dar el ramane pe tot ecranu ( 4/3 ) iar daca-l pun pe 4/3 , il strange din laterale lungindu-l .....merg facute alte setari ? Eu l-am lasat pe 4/3 . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum