AlexDima Postat Noiembrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 (editat) https://www.google.ro/search?q=dodge+charger+alternator+pinout&client=opera&hs=jo6&biw=1366&bih=658&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiKj7iYnKnQAhXMXhoKHXgRDL4Q7AkIJw#imgrc=_qM1f43enIvbiM%3A Ambele sunt de la excitație, e un sistem de legare pe care nu l-am întâlnit la alternatoarele cu care am mai avut de-a face.... Si ce sa fac? sa le leg pe ambele la releu la acelasi papuc? de fapt prima data cred ca o sa le incerc pe rand sa vad rezultatul Editat Noiembrie 14, 2016 de AlexDima Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 (editat) Si ce sa fac? sa le leg pe ambele la releu la acelasi papuc? de fapt prima data cred ca o sa le incerc pe rand sa vad rezultatul Eu cred ca cei doi papuci in discutie sint de fapt capetele bobinei de excitatie si atunci trebuie legati amindoi in asa fel incit modulul ce controleaza alternatorul - "releul de incarcare" sa debiteze in aceasta bobina. Probabil un capat la releu si unul la plus sau masa depinde de releu, asta daca nu are releul iesiri pt ambele capete ale bobinei. Editat Noiembrie 14, 2016 de sesebe Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 15, 2016 Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 Firul verde,borna DF,care iese din releul de Dacia,se leagă la papucul din stânga,iar papucul din dreapta se leagă la masă(adică la carcasa alternatorului talpa releului și caroserie).Dacă releul Dacia e varianta cu fir de referință,deci mai are și firul roșu cu papuc ochetă,ăsta se leagă pe șurubul B+,unde vune firul galben(în poză). Link spre comentariu
AlexDima Postat Noiembrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 (editat) Firul verde,borna DF,care iese din releul de Dacia,se leagă la papucul din stânga,iar papucul din dreapta se leagă la masă(adică la carcasa alternatorului talpa releului și caroserie). Dacă releul Dacia e varianta cu fir de referință,deci mai are și firul roșu cu papuc ochetă,ăsta se leagă pe șurubul B+,unde vune firul galben(în poză). Da, are fir de referinta cu papuc ocheta asa cum spuneti dvs, pe acela stiu sa il leg, eu nu stiam cu papucii astia 2 de la acest tip de alternator , multumesc pentru raspuns, deci cam asa ar trebui sa fie? uploadimage Editat Noiembrie 15, 2016 de AlexDima Link spre comentariu
AlexDima Postat Noiembrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 Da! Ok, multumesc frumos, asa o sa il conectez ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum