Florinel TV Postat Octombrie 26, 2024 Partajează Postat Octombrie 26, 2024 (editat) Nand samsung seria D , scriere nand cu optiunea doua cum se scrie si intalniti asa ceva cum e incercuit cu rosu in poza de jos atunci schimbati nandul ca nu mai e bun , acest nand avea doar 3 blokuri defecte , dupa scriere tot restart si la diagnostic aceiasi treaba ca lipsesc datele din nand Un nand bun asa trebuie sa il scrie ca in poza de mai jos Editat Octombrie 26, 2024 de Florinel TV Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 26, 2024 Partajează Postat Octombrie 26, 2024 Ai intalnit cip-uri noi sa dea eroare si sa nu functioneze din cauza a 3 bad-uri ? Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 27, 2024 Partajează Postat Octombrie 27, 2024 Eu nu am reușit niciodată sa scriu NAND de seria D cu RT809H. Cu Beeprogul în schimb merg absolut toate care nu au prea multe blokuri defecte. Și asta îmi spune programatorul. Link spre comentariu
sorintv Postat Octombrie 27, 2024 Partajează Postat Octombrie 27, 2024 RT809H_RT809HSE_20241022_ENG http://doc.ifix.net.cn/@rt809/ENGLISH.html Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 27, 2024 Partajează Postat Octombrie 27, 2024 Acum 15 ore, Tavi a spus: Ai intalnit cip-uri noi sa dea eroare si sa nu functioneze din cauza a 3 bad-uri ? A fost nandul din placa cu probleme , am pus unul nou și a mers Acum 7 ore, dan cod a spus: Eu nu am reușit niciodată sa scriu NAND de seria D cu RT809H. Cu Beeprogul în schimb merg absolut toate care nu au prea multe blokuri defecte. Și asta îmi spune programatorul. Nu ai avut dump bun sau nu lai scris cu opțiunea a doua Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 27, 2024 Partajează Postat Octombrie 27, 2024 Acum 1 oră, sorintv a spus: RT809H_RT809HSE_20241022_ENG http://doc.ifix.net.cn/@rt809/ENGLISH.html Acum sa vedem cine salvează un emmc de 8g și dacă îl salvează intreg Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 27, 2024 Partajează Postat Octombrie 27, 2024 Ok , Florinel , multumesc Iti dau eu soft ok seria D5500 care merge cu RT809H cand ai nevoie Dane Link spre comentariu
attilaa0 Postat Octombrie 27, 2024 Partajează Postat Octombrie 27, 2024 Acum 20 ore, Tavi a spus: Ai intalnit cip-uri noi sa dea eroare si sa nu functioneze din cauza a 3 bad-uri ? Am avut si cu 3 baduri ai cu 10.Ambele am scris cu RT808h cu prima optiune, adica Hard copy. Au mers fara probleme. Cele care nu merg sunt acelea nanduri folosite. Daca e nou merge. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 27, 2024 Partajează Postat Octombrie 27, 2024 Acum 29 minute, Tavi a spus: Ok , Florinel , multumesc Iti dau eu soft ok seria D5500 care merge cu RT809H cand ai nevoie Dane Am soft ok, Tavi și am beeprogul. Nu ma joc. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 27, 2024 Partajează Postat Octombrie 27, 2024 Eu am scris nand la seria d peste 50 buc și numai 2 buc nand am schimbat , restul au mers cele de pe placi , pt seria d am dump cu mai puține date în el și dacă apare în timp un blok defect nu are treaba merge tv , am scris un nand cu 25 blok uri defecte și a mers circa o săptămână tv ul Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 28, 2024 Partajează Postat Octombrie 28, 2024 Eu pun doar Nand nou la seria D5500 , sunt deja coapte toate Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 28, 2024 Partajează Postat Octombrie 28, 2024 Acum 23 minute, Tavi a spus: Eu pun doar Nand nou la seria D5500 , sunt deja coapte toate Sunt coapte tvurile nu nandurile. Eu am avut nanduri noi mai proaste ca cele vechi. Cele care le rescrie :beeprogul merg fără nici o problema. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 28, 2024 Partajează Postat Octombrie 28, 2024 La aceste placi după reparație am montat un mic radiator pe procesor și nici un tv nu sa intors Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 28, 2024 Partajează Postat Octombrie 28, 2024 La 27.10.2024 la 15:43, Florinel TV a spus: Acum sa vedem cine salvează un emmc de 8g și dacă îl salvează intreg Am salvat eu unul de 8 Gb si il salveaza normal nul mai imparte Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 21, 2024 Partajează Postat Noiembrie 21, 2024 nu am avut ce face si am instalat ultima versiune de rt809h de pe situl http://doc.ifix.net.cn/@rt809/ENGLISH.html prima oara am instalat pe win11,dar am testat dupa cateva zile cand am avut nevoie pentru un spi 25q32... nu.mi recunostea pini spi.ului nici dea.l dracului,am schimbat cablu usb,nimic,am schimbat soclu,memoria spi,pozitia soclulul nimic,am zis,ca iarasi i.mi ataca programul antivirus ceva fisiere,sau e defect fizic programatorul la momentul ala am luat imediat laptopul cu win7 si a mers instant,atunci am fost sigur ca e de la antivirusul din win11 marti am luat laptopul cu vin7 si am chinuit un lg cu rescriere emmc in placa dupa ceva errori de rescriere,am zis sa actualizez rt809h cu ultima versiune si sa incerc din nou rescriere emmc in placa ,acelasi rezultat ,emmc defect,cu toate ca ultima versiune avea si skip CRC error.mai pe dupa amiaza am scris un nand pentru samsung d5500 in soclu ,a mers instant din prima cu toate ca nu lucrez de sarbatori ,azi am avut o urgenta cu un venga un 25q64 si surpriza nu mai citea spi in soclu,am pus si unul non smd direct in soclu rt809h,dadea erroare de pini sau voltaj....dupa cateva incercari cu alte cabluri si spi.uri ,socluri.mi.am adus aminte ca am reactualizat acum 2 zile la noua versiune si am facut reinstalare cu versiune veche acum am 20211012 si merge ok la spi in soclu si pe win11 si pe win7 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum