Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Acum 9 ore, Costica Tv a spus:

Testul pe care l-ai facut o sa bucure de acum incolo pe multi colegi care au RT809H 

Multumim pentru timpul dedicat testului !  :aplauze

Ma bucur ca am putut fi de folos ! Eu folosesc de obicei Easy-jtag cu soclu bga 153 pt scriere/citire EMMC, deoarece este mult mai rapid. Pe isp 1bit durează prea mult, mai ales la un emmc de 16 gb ca cel de mai sus, ca să nu mai zic de erori dupa 2-3 ore când e aproape gata😂

Pentru RT809H recomand achiziția adaptorului bga153/169 care costa în jur de 300 ron dar va scutește de mult timp pierdut.

Link spre comentariu
La 03.10.2024 la 21:31, dorinc a spus:

Tv ALLVIEW 32ePlay6100-H, defect restart pe sigla, am incercat 2 softuri usb, acelasi rezultat, am primit de la un coleg soft emmc, scris emmc cu ultima versiune de la RT809H, tv functioneaza perfect, programe, netflix, youtub....etc, cu versiunile anterioare de la RT pentru emmc nu am reusit sa rezolv acest tv !!!

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 14 ore, Florinel TV a spus:

Si ce dump ai avut impartit in diua sau unul singur de 8g

De fapt a fost un tv "ALLVIEW 40EPLAY6100-F(5800-A7M42G-0P00, V400HJ9-PE1)" softul emmc de 8GB (HARPER_43F720TS_5800-A7M42G-0P00_LC430DUC_SK-A3) l-am descarcat de pe remont si a fost salvat cu UFPI, dupa ce am redenumit fisierele pentru RT, am scris softul in emmc dar tv-ul tot asa ramanea blocat pe logo, acum nu stiu daca RT a scris bine emmc-ul sau softul nu a fost ok, la tv-ul ALLVIEW 32ePlay6100-H softul a fost salvat cu Easy Jtag si cum am spus mai sus a mers la perfectie

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Cei care au instalat versiunea 20240830 de la RT, a intimpinat probleme cu antivirusul din windows ?, eu am instalat aceasta versiune de 3 ori la rand si de fiecare data cand sa terminat instalarea, imediat a iesit la atac antivirusul si mi-a "sters" programul adica in sensul ca nu mai pot sal accesez, cu versiunea 20240731 nu am nici-o problema

Link spre comentariu

Ai grijă ce aplicații sau date utile (acte personale, poze, etc)mai ții pe acel laptop, poate te trezești cu un ransomware ce îți blochează accesul la toate fișierele.Atunci vei prețui un antivirus cum trebuie....și nu vorbesc din povești.

Dacă ții pe el doar programele utile la depanare, nu riști nimic, dar dacă ai și lucruri valoroase......mare atenție.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Acest nand F59L1G81MA RT809H il scrie corect cu prima versiune Hard Copy (Ignore bad block) , dar de citit il citeste eronat daca se salveaza de mai multe ori de fiecare data sunt datele din dump diferite.

Cu TNM5000 citeste/scrie corect acest nand F59L1G81MA.

Am scris aceasta informatie ca sa se stie cine mai are de a face cu acest nand , sper sa va prinda bine aceasta info

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări