Florinel TV Postat Octombrie 1 Partajează Postat Octombrie 1 Acum 1 oră, zvasile a spus: tot la fel si cu xgecu,43mb/s ar fi mult mai rapida citirea/scrierea pe 4bits dar pentru asta trebuie sa stii la un emmc si punctele D1,D2,D3... Vrei sa spui ca asa trebe punctele ca in imagine Link spre comentariu
zvasile Postat Octombrie 1 Partajează Postat Octombrie 1 Acum 14 minute, Florinel TV a spus: Vrei sa spui ca asa trebe punctele ca in imagine Da,dar RT-ul nu stie 4bits prin isp Link spre comentariu
dorinc Postat Octombrie 1 Partajează Postat Octombrie 1 Salveaza intreg si user area de 16g h26m52208fpr, am testat eu, 40 min pe soclu bga153. Urmeaza sa citesc si cu easy-jtag sa vad daca sunt diferente. Link spre comentariu
dorinc Postat Octombrie 1 Partajează Postat Octombrie 1 Acelasi emmc citit cu easy-jtag tot pe soclu bga153 in 11 min. Fata de versiunile anterioare ale rt809h binurile citite sunt identice la ambele programatoare(rt-ul le modifica, am scris mai sus), deci de acum se pot folosi de la un programator la altul daca le redenumiti. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 1 Partajează Postat Octombrie 1 Cred ca nu mai trebuie redenumite , dar asta ramane de vazut Link spre comentariu
Costica Tv Postat Octombrie 2 Partajează Postat Octombrie 2 La 01.10.2024 la 19:51, dorinc a spus: Acelasi emmc citit cu easy-jtag tot pe soclu bga153 in 11 min. Fata de versiunile anterioare ale rt809h binurile citite sunt identice la ambele programatoare(rt-ul le modifica, am scris mai sus), deci de acum se pot folosi de la un programator la altul daca le redenumiti. Cu versiunile anterioare ale rt-ului si pe soclu bga153 impartea dumpul citit mai mare de 4GB ?, intreb ca nu am soclu bga153 ca sa fi testat. Link spre comentariu
dorinc Postat Octombrie 3 Partajează Postat Octombrie 3 Acum 11 ore, Costica Tv a spus: Cu versiunile anterioare ale rt-ului si pe soclu bga153 impartea dumpul citit mai mare de 4GB ?, intreb ca nu am soclu bga153 ca sa fi testat. Da, îl împărțea, dar și modifica ceva în el pentru a nu putea fi scris decât cu rt. Acum e identic cu cel citit cu eazy-jtag. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Octombrie 3 Partajează Postat Octombrie 3 Acum 3 ore, dorinc a spus: Da, îl împărțea, dar și modifica ceva în el pentru a nu putea fi scris decât cu rt. Acum e identic cu cel citit cu eazy-jtag. Testul pe care l-ai facut o sa bucure de acum incolo pe multi colegi care au RT809H Multumim pentru timpul dedicat testului ! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 3 Partajează Postat Octombrie 3 Acum 2 minute, Costica Tv a spus: Testul pe care l-ai facut o sa bucure de acum incolo pe multi colegi care au RT809H Multumim pentru timpul dedicat testului ! Sa vezi acum ce plang colegi care au vandut RT Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 3 Partajează Postat Octombrie 3 E ieftin , isi poate lua orcine Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 3 Partajează Postat Octombrie 3 Sale Price : 1,190RON Nu e chiar asa ieftin Link spre comentariu
TRIFAN Postat Octombrie 3 Partajează Postat Octombrie 3 Acum 17 minute, Florinel TV a spus: Sa vezi acum ce plang colegi care au vandut RT Adica eu nuu , Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 3 Partajează Postat Octombrie 3 Acum 10 minute, TRIFAN a spus: Adica eu nuu , Va cred , dar stergeti-va lacrimile Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 3 Partajează Postat Octombrie 3 Discutam de depanatori , nu de cei cu ajutoare sociale sau someri , aia nu au motive sa cumpere asa ceva Este ieftin pentru un depanator Link spre comentariu
Nykky1976 Postat Octombrie 3 Partajează Postat Octombrie 3 salutare,(ai bani... mananci, n-ai bani, nu iti e foame)scurt si la obiect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum