Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Acelasi emmc citit cu easy-jtag tot pe soclu bga153 in 11 min. Fata de versiunile anterioare ale rt809h binurile citite sunt identice la ambele programatoare(rt-ul le modifica, am scris mai sus), deci de acum se pot folosi de la un programator la altul daca le redenumiti. 

test easyjtag1.png

test .png

Link spre comentariu
La 01.10.2024 la 19:51, dorinc a spus:

Acelasi emmc citit cu easy-jtag tot pe soclu bga153 in 11 min. Fata de versiunile anterioare ale rt809h binurile citite sunt identice la ambele programatoare(rt-ul le modifica, am scris mai sus), deci de acum se pot folosi de la un programator la altul daca le redenumiti. 

test easyjtag1.png

test .png

Cu versiunile anterioare ale rt-ului si pe soclu bga153 impartea dumpul citit mai mare de 4GB ?, intreb ca nu am soclu bga153 ca sa fi testat.

Link spre comentariu
Acum 11 ore, Costica Tv a spus:

Cu versiunile anterioare ale rt-ului si pe soclu bga153 impartea dumpul citit mai mare de 4GB ?, intreb ca nu am soclu bga153 ca sa fi testat.

Da, îl împărțea, dar și modifica ceva în el pentru a nu putea fi scris decât cu rt. Acum e identic cu cel citit cu eazy-jtag. 

Link spre comentariu
Acum 3 ore, dorinc a spus:

Da, îl împărțea, dar și modifica ceva în el pentru a nu putea fi scris decât cu rt. Acum e identic cu cel citit cu eazy-jtag. 

Testul pe care l-ai facut o sa bucure de acum incolo pe multi colegi care au RT809H 

Multumim pentru timpul dedicat testului !  :aplauze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări