Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RT809H

orgasmo

Postări Recomandate

003: USB: 4,55V

Florine - am observat si eu acest 4,55 v  ,mâine verific in calculator  sa vad care e cauza cu tensiune pe  mufa USB.

Mulțumesc  mult de ajutorul primit. Un sfârșit de săptămână  fericita   iți doresc .

Editat de vizicon
Link spre comentariu

La mine la laptopul din dormitor are 4,73V si la cel din atelier are 5.00V

1 oră în urmă, vizicon a spus:

003: USB: 4,55V

Florine - am observat si eu acest 4,55 v  ,mâine verific in calculator  sa vad care e cauza cu tensiune pe  mufa USB.

Mulțumesc  mult de ajutorul primit. Un sfârșit de săptămână  fericita   iți doresc .

Poti pune alimentator extern de 9V sau 12V maxim 1A

Link spre comentariu

Florinel o duminica plăcută . 

Eu pana acum la-m folosit  cu alimentare pe usb din calculator  ,nu am dat importanta ,dar verificat in calculator am constatat ca tensiunea de 5 v nu e identica ,ieșire din sursa 5,13 v , pe un usb  direct pe Main board  in spate  am găsite 4,75 v  ,pe usb  din fata conectat cu fire  este 4,5 v  .

Cum ai spus tu am alimentat din alimentator de 12 v/ 1 a  si acum afișează  5,03 v ,așa îl voi folosi de acum .  

MULTUMESC si nu mai bine iți doresc .

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

salut am un sasiu cv338h-t42 cu emmc klm4g1fepd b031  si nu reusesc sa-l citesc am incercat cu sursa externa 3.3si1,8v si quartul in scurt si pus la masa ,am dat skip crc si tot asa imi puteti da un sfat .Am un rt809h cu el am incercat dar imi da eroare ext csd crc  error 00-1112

Link spre comentariu

Cu RT809H chiar daca este defect eMMC tot il citeste, de scris il scrie dar da eroare, cred ca nu ai o setare corecta la RT

Vezi ca poate ai bifat RPMB si din aceasta cauza iti da aceasta eroare, la unele eMMC uri RPMB este protejat

Link spre comentariu

Aveti idee ca sa citesc o memorie MX25L3205DMI-12G sop16 pun adaptorul in partea de jos?Vad ca nu au pus nici o poza cu pozitia in soclu.

72348557-01A5-4206-A909-89FE1B421768.jpeg

Editat de Mihai85
Link spre comentariu

Legaturile nu sunt pe spate(doar cateva) , ci pe top-ul placii de jos. Oricum am verifcat si sunt pin la pin. Bine ideea era unde il pun pe soclul zif al prog. Dupa desenul intuitiv de pe programator cel mai probabil jos , zic eu.

16697194-0B17-4EC5-8A4B-EFAFBACDDB59.jpeg

Editat de Mihai85
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări