Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Salut, am si eu o intrebare pentru cei care au instalat ultimile versiunii pentru RT809H, nandul BGA63 KFH8GH6U4M-DIB6 este in lista ?, intreb ca nu vreau sa mai instalez alte versiunii, ca nu am nici adaptorul BGA63, am versiunea "20191022" instalata si am fost multumit de ea pana acum...Multumesc.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
La 26.08.2021 la 13:55, Costica Tv a spus:

Salut, am si eu o intrebare pentru cei care au instalat ultimile versiunii pentru RT809H, nandul BGA63 KFH8GH6U4M-DIB6 este in lista ?, intreb ca nu vreau sa mai instalez alte versiunii, ca nu am nici adaptorul BGA63, am versiunea "20191022" instalata si am fost multumit de ea pana acum...Multumesc.

Eu am instalata ultima versiune 20210812 si nu este in lista acest one nand, dar nu este problema ca acum le-am dat un mail sa fie adaugat si acest nand

Link spre comentariu

Are cineva ideie de ce nu imi afiseaza corect ce se vede in poze ?, de azi dimineata de la ora 6 ma tot chinui si nu mai reusesc, am incercat si inainte cu CH341A cand nu aveam RT809H si aceiasi situatie, acum m-am conectat la un Samsung UE32D5500 perfect functional....am incercat sa schimb anumite setari din "SecureCRT" si degeaba ca afiseaza numai hieroglife in loc sa afiseze corect ce executa firmware-ul

Poate o fi si pe forumul asta vreun om destept sa ma "lumineze" si pe mine ca sunt deja in intuneric total.

O fi vre-o setare gresita din windows 10 de nu afiseaza corect literele ?

1255051298_CapturePRINT.thumb.PNG.d12e14a9720f28b8e625de7f48a06747.PNG

303791557_CapturePRINT2.thumb.PNG.10efeef96c75cde2aaab740fc396502d.PNG

Link spre comentariu

SecureCRT este instalat in alta limba, trebuie instalata versiunea engleza la Toolchain

Trebuie dezinstalata versiunea din control panel tot ce este acolo instalat , sters din partitia D tot programul lui RT809H, apoi restart la pc, dupa toate aceste instalezi versiunea care vrei , descarci de aici https://rddz2017.lanzoux.com/b01bu5o8f programul Toolchain toate cele 3 parti si apoi instalezi si gata treaba, spor la treaba :ewryt45w

Link spre comentariu

La Samsung UE32D5500 nu am mai avut timp sa testez nimic ca a venit clientul dupa el....daca tot am pierdut ziua de azi cu experimente, am zis sa mai incerc si la alte tv-uri, m-am conectat la un Vortex VLED-24B1D si la asta imi afiseaza corect tot ce executa firmware-ul, daca am vazut asa mam conectat prin jack rs-232 la un Samsung lcd mai vechi, la asta tot asa nu afiseaza decat hieroglife imprastiate...nu stiu ce sa mai zic...la asta ultimul am incercat toate 3 optiuni din service, prima optiune gasita pe default era "RS-232 JACK --> UART" cu asta nu misca nimic, a doua optiune "RS-232 JACK --> Debug" cu asta sa conectat dar cu hieroglife imprastiate, a treia optiune "RS-232 JACK --> Logic" nici cu asta nu misca nimic, ma gandesc ca nu cumva cele 3 fire de 70cm (din care am facut cablul TX, RX, GND) sa nu fie prea lungi

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări