Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

On 3/29/2021 at 2:09 PM, geoky said:

Stie cineva cum se anuleaza vocea la programator ?

Macar nu este o voce in limba engleza, sau de stewardesa ... macar :85

Si pe mine ma deranja acel sunet la inchiderea programului, uite ca Florinel a stiut sa ne spuna, asta e un lucru bun pentru unii..., omul se documenteaza  pe forumurii si ce considera ca e bun posteaza si aici pe elforum ca sa ajute userii, nu pastreaza doar pentru el cum fac de obicei majoritatea...,asta inseamna timp pretios pierdut din viata si pentru asta eu il respect pentru ceea ce face, pentru colegul nostru din partea mea un mic "OSCAR" pentru acest topic  :n1

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

buna seara

am un tv samsung 32ued5520,mainboard bn41-01660,display ltj320hn01-j,la cae apare sigla samsung smart,apare canalul tv apoi se restarteaza

am incercat reset de eeprom,am dat cu spray freeze pe nand si am reusit sa intru in service mode si sa dau factory reset dar degeaba,face la fel

banuiesc nandul,eu am un soft  pentru un ue32d5500 care a mers perfect ,nu stiu daca ar merge si la asta deoarece are si alt display

nandul este k9gag08uoe,scbo

daca aveti un soft bun pentru acest model si vreti sa mi-l dati si mie va multumesc anticipat

ce ma mira la acest defect este ca apuca sa ajunga la canalul tv,functioneaza telecomanda la celalalt nu trecea de sigla se restarta in bucla

daca aveti un soft bun pentru eeprom as incerca sa il scriu intii pe el

mentionez ca dupa ce fac reset la eeprom imi apare un mesaj pe ecran ca ar trebui sa intru in service mod si sa aleg type,local set si front color option

m-am uitat in meniu service si cele trei optiuni sunt none,nu am nici timp deoarece se restarteaza dar nici nu stiu ce anume trebuie trecut acolo

Editat de traienus
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Bună ziua 

Vreau să urez un sincer "LA MULȚI ANI ȘI MULTĂ SĂNĂTATE ȘI FERICIRE "tuturor membrilor acestui forum care poartă numele de flori  și în special domnului Florinel tv care m-a ajutat f.mult cu sfaturi și softuri

PS referitor la problema care am postat-o mai sus ,am pus softul de ue32d5500 și a mers cu mențiunea că a trebuit să intru în meniu service și la tuner să dau "auto" fiindcă nu era același tuner

In rest nu a contat că era alt model sau alt display 

Am asteptat un răspuns de la dumneavoastră dar dacă nu am primit nimic am zis să încerc deci merge același soft de ue32d5500

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Salut , programatorul rt 809h  la conectarea pe soclu ,pentru emprom de exemplu 24c32, apare precum că nu are contact cu pinii scl sda, dau ignore și citește corect ,am reinstalat softul cu unul mai vechi aceiași problema .este din rt ,că am incercat cu mai multe versiuni de emprom .de unde sa fie problema

Editat de lambrinoc
Link spre comentariu

Din "emprom" evident. 

Acum, lasand la o parte gluma, asa fara sa dai mai multe detalii, vrei "hocus-pocus" sa ghicim noi, "de unde sa fie problema"  ...

In primul rand, nu ai spus daca ai incercat si cu alte memorii, sau respectiva memorie a fost testata pe un alt programator.

De care este cip-ul respectiv, smd sau DIP, daca ai folosit adaptor sau direct in socketul ZIF, al prog-ului, si asa mai departe.

Astea sunt genul de probleme care le rezolvi singur, cu atentie.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, lambrinoc a spus:

Salut , programatorul rt 809h  la conectarea pe soclu ,pentru emprom de exemplu 24c32, apare precum că nu are contact cu pinii scl sda, dau ignore și citește corect ,am reinstalat softul cu unul mai vechi aceiași problema .este din rt ,că am incercat cu mai multe versiuni de emprom .de unde sa fie problema

Fa un test cu selftest, cu read , write si verifity si pune aici sa vedem daca RT-ul este ok

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări