Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RT809H

orgasmo

Postări Recomandate

Nu are nimeni unul de vanzare cu tot cu adaptoare ?

Sau o locatie in EU de unde as putea cumpara.

Ca eu de la chinezi dupa ultimele experiente, mi-e ca dau in primire la urmatoarea comanda.

Scuze de offtopic si multumesc.

Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Al meu a ajund in exact 32 zile de la comanda,problema este la noi le tin in vama cu saptamanile chinezul le trimite cu avionul iar daca tu faci comanda sa vina prin posta asta se intampla daca vrei sa ajunga mai repede platesti 30dolari si il primesti cu dhl

Link spre comentariu

este un update sa trebuie sters cel vechi si reinstalat cel nou?

Instaleazal peste cel vechi ca nu are nimic exact si ramine doar softul cel nou

Link spre comentariu

Al meu a ajund in exact 32 zile de la comanda,problema este la noi le tin in vama cu saptamanile chinezul le trimite cu avionul iar daca tu faci comanda sa vina prin posta asta se intampla daca vrei sa ajunga mai repede platesti 30dolari si il primesti cu dhl

Nu am treaba cu timpul de asteptare. Am treaba cu vama. M-au pus astia sa dau declaratii si hartii de nu imi mai trebuia nimic.

Platesc cu drag in plus. Nu aia este problema.

Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Sincer am comandat multe de la chinezi dar la noi aici in bucuresti nu am dat niciodata declaratii ,daca a depasit valoarea de 10dolari am platit tva si la revedere.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
La noi aici , sunt niste functionari mai "hotarati" asa. Mi-au scos par alb.

Dupa ce declaratii am dat, mi-a stat ceasul pe mana.[/quote

Nu stiu cu cine ai avut deaface,dar tot ce am comandat nu am avut probleme,nici cu doamna nici cu domnu de la vama.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări